O/4

5.1K 439 178
                                    

Medya: İsimsiz *yandan bakışlı emoji*  Belki de isimsizin yüzünü finale kadar göremezsiniz , yani böylesi daha iyi olur. 

" Uyandı."

"Sanırım ilk önce temizlenmesi lazım." derken genç kadın yatakta yatan adama gülümsedi. Kafasını yan tarafa çevirerek ona bakan Ege'ye baktı.

"Bunu asla yapmam İrayna , hasta bakıcıların olduğunu biliyorsun."

"Sadece küçük bir iyilikte bulunacaksın, hem bu katta ki bakıcılar çok genç ve bayan. Şuan da elimde sen varsın." derken oturduğu yataktan kalktı İrayna.

"Sakallarını ve uzayan saçlarını kes." derken kapıdan çıkmış ve odasına doğru ilerlemeye başlamıştı. Ellerini koyduğu cebinde ufak bir kağıt parçasını bulduğu zaman yerinde durarak çıkardı kağıdı aldı. Buruşturulmuş kağıdı açarak içine baktı. 

Şizofreni 

Otizm 

Tourette   

Kağıdı ortadan ikiye ayırarak cebine yeniden koydu. Hasta adamın otizm olduğu kesinleşmişti , neredeyse saatlerce gözetlemişti adamı.Tabii ona göre... Yattığı yerden saatlerce tavana bakmış , ne bir yudum su ne de bir parça ekmek yemişti. Üstelik tek kelime dahi etmiyordu.

Odasından içeri girince kendini hemen koltuğa attı. Kafasını bir süre masasının üzerine koyarak beynini rahatlatmaya çalıştı fakat gözlerini ondan izinsiz kapanınca kaldırdı kafasını. Homurdanarak esnedi ve içeride bulunan dolabına yöneldi.

Dolabının içinden kıyafetlerini alarak baygın bakan gözleriyle aynaya döndü. Fakat dışarıdan gelen bağırışma sesleri ile elinde ki kıyafetleri bırakarak kapıya yöneldi. Kapıyı açtığında ise önünden koşturan Ege'yi ve yanağından akan bir kaç damla kanı gördü bir an.

"Neler oluyor?"

"12'de ki hasta Ege'nin yanağına bistüri geçirdi."

İrayna bir süre önünde ki hemşireye baka kaldı. Kendine geldiği zaman ise Ege'nin yanına değilde , hastasının yanan ilerlemeye başladı. Bir kaç adımdan sonra koşmaya başladı. Odaya girdiğinde ise her şey daha farklıydı. Yatakta yatan adamın yarı yüzü sakallarından arınmış , sağ tarafı ise hala kıllarla kaplıydı. Bir kaç adım yaklaşıp ona değilde boş boş bakan adama yaklaştı.

"Demek hareket edebiliyorsun." dedikten sonra zaferle gülümseyip ayağına katılan tıraş bıçağına baktı. Yavaşça eline alarak yatağın ucuna oturdu.

"Bundan korktun ha?" derken elinde ki bıçağı yavaşça adama yaklaştırmaya başladı. Bıçağı adamın şakağına bastırarak yavaşça sürttü. Kendine dönen gözler ile zafer kazanmışçasına gülümseyerek bıçağı biraz daha bastırdı. Bu sefer ise koluna kapanan iki el ile gülümsemesini büyütüp adamın şakağında ki bir kaç telli kesti.

"Beni anladığını biliyorum." derken yavaşça ona daha fazla yaklaşıp bıçağı sakallarına sürttü.Ayağa kalkarak bıçağı elinden attı ve yatağı az olsa da yükseltti.

"Bak bana." derken adamın çenesinden tutup kendine döndürdü. Şuan sanki karşısında iki kişi vardı. Biri ona sakince bakan bir insan , diğeri ise her an saldıracak bir kaplan.

"Boşa kürek çekmediğimi göster bana."

//

"Onunla uğraşma." derken yanağına biraz daha bastırdı elinde ki pamuğu Ege. Gözlerinde ki nefret onu öldürecek kadardı ve bunu sadece o görebiliyordu.

Olanaksız |Lanet Serisi 1|  #Wattys2020Where stories live. Discover now