O/16

318 21 31
                                    

Merhaba!

Media: RIHANNA|MAN DOWN

16. Bölümle geri geldiiiimm❤

Size bir kaç sorum var🐣

👣Sergio ve Irayna arasında sizce bir aşk olacak mı? Bunun olmasını ister miyďiniz?

👣Gabriel ailesini öldürmüş olabilir mi?

👣Bonus soruuu; Beni seviyor musunuz🌚🐣

Arkadaşlarınıza kitabı önererek ve bu pasaja onları etiketleyerek daha fazla kitleye ulaşmamızı sağlayabilirsiniz sizi seviyorum❤

Ig/ asliipekli

Sergio arabadayken her şey normaldi. İrayna aklına bile gelmeyen maili almış, üstünden seneler geçmesine rağmen nasıl böyle bir karar çıkmasına şaşırıyordu ki en az onun kadar şaşıran bir kişi daha vardı.

Sergio bu zamana kadar aklına takılanların aksine yeni bir sayfa açmaya kararlıydı fakat gelen bir telefonla bu algısının yıkılacağını tahmin bile edemiyordu. Yeni sayfadan kastı çok başkaydı, kendine verilen görevleri tek tek yapıyordu fakat seneler önce yaptığı  hata onu parmaklıklar ardına sürükleyecek kadar ciddiydi. O, yıllar öncesinde katilden fazlasıydı...

Gaza son sürat basarken ceketinin cebinde ki telefonun titremesiyle rahatsız oldu. Titreşimde çalan telefonu cebinden çıkarıp ekranda ki yeni gizli numarasına baktı. Onu arayan çok iyi biliyordu ki yakalanmaması gerekti. Her gizli nunaranın tek bir sahibi vardı.

"Evet,"

Telefonu cevapladığında artık işlerin iyi olamayacağını kestiriyor gibiydi. Telefonun diğer ucunda ki adamın sesi kulaklarını geçtiğinde olan trafikte arabasını yol kenarına çekti. Artık ona mırıltı gibi gelen sese aldırmak istemiyordu, Sergio sonsuza kadar ona sadık kalacağına yemin etmişti fakat söylediği bir kaç sözü kulak arkası edebilirdi. Lanet küfürlerini duymazdan gelerek asıl duyduğu şey çok daha farklıydı.

"Otopsi tekrarlanacak!"

"Ne yapmamı bekliyorsun? Kim olduğu bile belli değil olay kapanır, üstünden bunca sene geçti elbette organları toprağa karıştı. Ya da herneyse,"

"Sergio, işlerimi kusursuz yürütürüm. Eğer tek bir hata bulunursa bunu yapanı da tamamen ortadan kaldırırım."

"Anlayacakları sanmıyorum,"

Sergio içini kemiren bu durumla ne yapacağını bilmiyordu. Adı tek bir yerde geçse bile neler olacağını düşünmek istemiyordu.

"Dua edelim ki bir tek sorun çıkmasın."

"Onlar benim yüzümden ölmedi!" Sergio sesi yükselirken bir anda elini direksiyona vurdu. Avuç içi anlık sızlarken dişlerini sıktı. Aklına her gelen yeni karelerde bir gram pişmanlık duygusu seziyordu fakat geri çekilemezdi.

"Endişelenme oğlum, anlayacaklarını sanmıyorum ama yine de temkinli ol." Karşıdan gelen ses onu rahatlatmıyordu. Sergio gibi o da bu işin sorunsuz bitmesini istiyordu fakat kalbinde hala korku vardı. Sergio'dan çok kendi için korkuyordu.

"Kim oldukları belli mi?" 

"Evet, küçük bir kız ve babası. 3sene önce ki trafik kazasında ölenler. Pek birşey bulacaklarını sanmıyorum." Sergio sıkıntılı bir nefes vererek, karşısında ki adam göremese bile kafasını sallayıp içini biraz olsun rahatlatmak istemişti.

"Benim izimi bulamazlar, tekrar olan otopsi kazayla ilgili olabilir. Kesin bir neden olmadıkça konuşmayalım aradan 3sene geçmiş bir ip ucu bulacaklarını sanmıyorum. Adam zaten ölüydü, ama küçük kız için aynısını diyemeyeceğimi biliyorsun."

Olanaksız |Lanet Serisi 1|  #Wattys2020Where stories live. Discover now