[10]

790 110 12
                                    

O'nunla çok şey yaşadığımı söyledim. Ancak bu anılardan hiç bahsetmedim. Nedeni tam belli değil. Belki mutluluklarımı hatırlayarak onları eskitmekten korkuyorum, belki de pişmanlıklarımı hatırlayıp yaramı deşmekten çekiniyorum. Unutmak zor olduğu gibi, hatırlamak da zor benim için.

Anılarımı değerli taşlar gibi saklıyorum. Saklıyorum onları insanlardan, ruhumdan, kendimden. Çünkü hatırlaması bile bana acı veriyor.

[flashback]

"Üflüyorum."

Pastayı hemen önümden çekti. Endişe ve yapmacık bir sinirle elini salladı.

"Dilek dile, hemen."

Gülümsedim, gülümsedi.

"Dilekler gerçekleşir mi?"

Kafasını hızlıca salladı.

"Tabiiki de! Dilek dilemeye ihtiyacın var, ihtiyacımız var."

"Ne dilemeliyim?"

Gözlerini kıstı, bir süre düşündü. Sonra tekrar güldü.

"Sana iyi gelecek bir şeyi dile. Çok istediğin bir şeyi."

"Ya gerçekleşmezse?"

Pastayı önüme iterek,

"Çok konuşuyorsun."dedi.

Kafamı salladım usluca. Pastaya yaklaştım ve dileğimi dileyerek üfledim.

"Ne olursa olsun, biz hep beraber olalım."

Sanırım dileğimi eksik dilemişim. Keşke hep aynı kalmamızı isteseymişim. Ya da iyiki istememişim. Gerçekleşeceğini zannederek heyecanla dileyip, gerçekleşmemesi canımı daha çok acıtırdı büyük ihtimalle. Şuanda da acı çekiyorum ama bu ayrı bir mesele...

O'nun eski hâllerini hatırlamak içimde bir yerin kırılmasına, özlem duygusuyla dolmasına neden oluyor. O, çok güzeldi. Hâlâ güzel ama bilirsiniz her şeyin ilk hâli, en kıymetli hâllerinden biridir.

En masum, en saf ve en özel hâllerinden biri...

Zararlı şeylerde dahil. İlk önce iyi gelir size. Masumca zannedersiniz. Ancak zamanla size zarar verdiğini farkedersiniz. Ama zaten çoktan bağımlı olmuşsunuzdur. İşte o zaman eski hâlini kaybettiğini anlarsınız. Ancak hâlâ size güzel gelir.

Benim zararlı maddem de, O.

-------
Kaç gündür bölüm atmadığımı bilmiyorum. Ne yazacağıma tam olarak karar vermemiştim. Dediğim gibi bu fici tamamen günlük duygularım ile yazıyorum. Bu yüzden finalde ne olur, angst mı yoksa fluff mı biter? Hiçbir fikrim yok. Bu bölümü de kısa yazdım. Geçiş bölümü olarak düşünün.

Sizleri seviyorum.♡

 nothing | jeongcheol ✔Where stories live. Discover now