SME V TOM SPOLU...

87 4 0
                                    

Zobudila sa s výkrikom. Kričala keď sa jej v sne zjavil bláznivý doktor a hlavne kričala, keď sa za ňou natiahol a ona zacítila jeho ruky na svojom páse.

Vykríkla a nadskočila. Hlavou sa udrela do stropu šachty.

Taylor sa strhol. ,,Čo je našiel nás." v očiach mu svietil strach a v okamihu vyzrel zo šachty.

,,K-kto si?"zakoktala Naomi nespúšťajúc z Taylora zrak.

Taylor sa zase raz pozabudol pri jej kráse. ,,Ja...ehm som Taylor. Včera som ťa tak trochu zachránil pred Doktorom Smrť."nesmelo sa usmial.,, Teda, myslím, že to bolo včera. Nemám poňatia o čase."sklopil zrak.

,,Ty nie si blázon." zašepkala Naomi prezerajúc si zničeného chlapca pred ňou. Taylor mohol byť asi i dva roky starší ako ona. Rozhodne bol vyšší, mal strapaté čierne vlasy, ktoré nepoznali hrebeň ani pred blázincom a tje najkrajšie modré oči aké kedy videla. Krajšie ako Jasonove.

,,Vďaka, že si si všimla." uchechtol sa Taylor.

,,Čo tu vlastne robíš?"spýtala sa Naomi.

,,Rovnaká otázka pre teba."

,,Pýtala som sa prvá."zamračila sa.

,,Si dáma. Máš prednosť."uškrnul sa Taylor.

Naomi naňho fľochla.,,Toto miesto ti lezie na mozog čo?"

Taylorovi odpadol úsmev. ,,Hej. To teda hej."

Naomi sa začervenala. Nechcela k nemu byť takáto. Veď ju zachránil. Skôr než sa mu stihla ospravrdlniť sa Taylor rozkašľal.

,,Si okej?"

Taylor kašľal a lapal po dychu. Z očí mu začali tiecť slzy. Naomi sa k nemu priblížila. Taylor sa ďalej dusil. Rýchlo vytiahla z batoha fľašu vody a podala mu ju.

Taylor chvíľu váhal, nechcel jej vypiť všetku vodu. Naomi otvorila fľašu a natlačila mu ju k ústam. Zaklonila mu hlavu a naklonila fľašu. Taylor sa lačne napil.

,,Ďakujem."zachrapčal, keď si po nekonečne dlhej dobe zvlažil hrdlo.

,,Ako dlho si nepil?"spýtala sa Naomi.

Taylor pokrčil plecami. ,,Asi...deň...možno aj viac."

Naomi takmer zhíkla. Bez vody, dehydrovaný a predsa ju zachránil pred Doktorom.

,,Som tu už asi päť dní, možno aj viac." priznal sa a hlavou sa oprel o šachtu.

,,Prečo..."

,,Nechali ma tu kamoši." Taylor prerušil Naomi skôr ako sa ho to stihla opýtať. ,,Teda...,,kamoši". Myslel som siz že sme v pohodez ale očividne nie. Prišiel som sem s nimi len kvôli tomuto!"nahnevane kopol do svojho batoha v ktorom čosi zaštrngalo.

Naomi natiahla ruku, ale zastavila sa a pozrela na Taylora. Venoval jej smutný pohľad a prikývol. Pritiahla teda jeho batoh k sebe a otvorila ho. Na spode ležali štyri spreje rôznych farieb a jedno napoly zjedené jablko. Čierny sprej bol otvorený a ofarbený.

Naomi to udrelo do hlavy. Začala plytko dýchať, keď sa jej v hlave prehrávali spomienky ako Denis poznamenal, že je mu to známe, a potom ak Monika a ako kráčali chodbou s grafitmi LMJDT a ako sa Monica pozastavila nad čiernym T.

,,Taylor..."hlesla Naomi.

Taylor na ňu nechápavo pozeral.

,,Ty si...TEN Taylor..."

,,Ten Taylor?"zamračil sa.

,,Ja...Jason...Denis...Larry...Monica...oni.."Naomi sa chcelo plakať.

OutlastWhere stories live. Discover now