4.Bölüm (Düzenlendi💜)

65.7K 1.8K 887
                                    


        İyi Okumalar(❁'◡'❁)    


Nisa'nın seninle evleneceğim demesiyle içim rahatlamıştı. Evlenmek için acele etmem normal değildi ama bir an önce onunla evlenmek istiyordum. Nisa'nın artık kalkalım demesiyle mekandan çıktık. Onu eve bıraktıktan sonra canım bir şeyler içmek istediği için Çağrı'yla Arda'yı arayarak bizim mekana çağırdım. Şimdi elimde absinthe ile onların gelmesini bekliyorum.

Bakışlarımı barda gezdirirken üzerime  bir hayvanın atlamasıyla içkim üzerime döküldü.

Oturduğum yerden hızlı bir şekilde kalkıp sinirli bakışlarımı üzerime atlayan Arda'ya çevirdim. Arda ellerini havaya kaldırıp 'Ben suçsuzum' bakışları attı.

Eğer şu an mutlu olmasaydım Arda'yı döverdim. Ama boşverip kalktığım yere tekrar oturdum ve garsondan tekrar absinthe istedim.

İçkim gelince bakışlarımı bana şaşkın şaşkın bakan Arda ve Çağrı'ya çevirdim. Ee haklılar tabi. Şimdi  Arda'yı yumrukluyor olmam lazımdı. Hallerine bıyık altından gülüp "Lan neden öyle bakıyorsunuz? Otursanıza!" dedim sinirli çıkarmaya çalıştığım sesimle.

Çağrı üzerindeki şaşkınlığı atıp yanıma oturdu. Bakışlarımı Çağrı'dan alıp Arda'ya çevirdim. Ağzı beş karış açık bir şekilde bana bakıyordu. Bu çocuk salak.

Kolundan tutarak sağ tarafıma oturtup kafasına bir şaplak attım. Kafasını iki yana sallayıp kolumu tutarak "Meriç iyi misin sen?" dedi. Kolumu ellerinden çekip "Az daha kaşınırsan döveceğim" dedim. Tabi Arda beni dinler mi? Kesinlikle HAYIR!

"Meriç evlilik sana yaramış. Baksana artık beni dövmüyorsun. Eğer kız evleneceğim dediğinde beni dövmeyi bırakıyorsan evlenince kılıbık olursun"

Bu salak sanırım dayak istiyor. Her konuştuğunda sinirim on katına çıkıyor. Ellerimi yumruk yapıp kaşlarımı çatarak "ARDA!" dedim. Bu ses tonunun ardında 'Eğer az daha boş konuşursan ağzınla burnun yer değiştirecek' vardı. Arda demek istediğimi anlamış olmalı ki "Tamam, tamam sustum" dedi. İyi davranmakta yaramıyor bunlara. İlla gel beni döv diyor.

Arda ve Çağrı'yla bir-iki saat daha barda takıldıktan sonra hepimiz evimize dağıldık. Aslında hepimiz eve gitmedik. Çünkü Arda orada kendine eğlenecek birini buldu.

Eve gelince yanımdaki anahtarımla kapıyı açtım. Mutfağa gidip bir bardak su içtikten sonra odama gittim.

Giyinme odasına girip lacivert eşofmanımı giydikten sonra kendimi yatağa attım. Bir-iki hafta sonra bu yatakta Nisa'yla uykuya dalacaktım. Bu düşünce yüzümde bir sırıtış oluştururken kendimi uykunun kollarına bıraktım.

                            ☠☠☠

    Duyduğum silah sesleriyle gözlerim anında açıldı. Hemen yataktan çıkıp silahımı alarak aşağıya indim. Silah sesleri hala daha gelmeye devam ediyordu.

Kurşunlardan korunurken Murat'ın yanına gittim. Kim benim evimi mermi yağdırabilirdi?

"Ne oluyor burada Murat?"

"Meriç Bey Kerem Sarı'nın adamları beş dakika önce silahlı saldırıda bulundular. Sanırım Kemal Sarı sizin evleneceğinizi duymuş"

Ellerimi saçlarımdan geçirip adeta tıslayarak "En kısa zamanda bana o iti bulun!" dedim ve ben de ateş etmeye başladım. 

Karşı taraftakilerin çoğunu yaralamıştık. Bizde de beş-altı tane yaralı vardı. Şimdi vurmamız gereken en fazla on adam kalmıştı. Saklandığım yerden çıkıp üç el ateş ettim. Bu atışlarımdan ikisi tutmuştu ve geriye sadece 8 adam kalmıştı.

Mafyanın AşkıWhere stories live. Discover now