21.Bölüm

35K 1K 577
                                    


İthaf:@SelinGney8

İyi Okumalar🐝

Meriç'den

Duyduğum cümleyle sevinç dolu bir kahkaha attım. Duyduklarım beni çok şaşırtmış aynı zamanda çok mutlu etmişti. Meleğim beni seviyordu. Şaşkınlıkla konuşmaya başladım.

"Meleğim sen...Gerçekten seviyor musun?'

Nisa başını olumlu anlamda sallayıp kısık sesle "Evet" dedi. Yanakları yine al al olmuştu. Dayanamayıp iki yanağına da sulu öpücükler kondurdum ve dudaklarına yapıştım. Dayanamıyordum artık tamamen benim olmasını istiyordum. Öpüşme derinleşirken Nisa'nın dilini ısırdım. (Burdan ruhu_gecex e selamlar😆😉)

Nisa ağzıma doğru inleyince öpüşmeyi daha da derinleştirip kucağıma aldım. Yatağa doğru ilerleyip Nisa'yı yatırdıktan sonra üzerine çıkıp öpmeye devam ettim. Öpüşme iyice ateşlenmişken bir çırpıda kendimin ve Nisa'nın tişörtünü çıkarıp attım. Dudaklarımı çenesinden boynuna indirip öpüp ısırmaya başladım.

Nisa'nın üzerindeki her şeyi çıkarıp bir köşeye fırlattıktan sonra kendi üzerimdekileri çıkarıp odanın bir köşesine fırlattım. Bakışlarım Nisa'nın yüzüne kayarken ne hissettiğini anlamaya çalışıyordum. Gözlerinin içine izin ister gibi baktım. Eğer istemezse hiçbir şey demeden odadan çıkıp gidecektim. Nisa izin verdiğini belli etmek için gözlerini yavaşça kapatıp açtı. Gülümseyip tekrar üzerine çıktım. Artık tamamen benim kadınım olmuştu. Benim minik kadınım.

   Nisa'dan

Kasıklarımdaki sızıyla gözlerimi yavaşça açtım. Dün gece olanlar aklıma tek tek dolarken yanaklarım beni şaşırtmayarak al al olmuştu. Bakışlarım yatağın yan tarafına kaydığında Meriç'i göremeyince içimi bir korku kapladı. Beni kullanıp atmamıştı değil mi?

Pikeyi bedenime sarıp yataktan kalktım. Banyodan herhangi bir ses gelmiyordu. Gözlerim anında dolup bir yaş yanağımdan süzüldü. Odanın kapısı açılınca bakışlarım kapıya kaydı. Meriç yüzündeki gülümsemeyle odaya girmişti. Büyük bir rahatlamayala bir iki yaş daha akıttım.

Meriç beni görünce hemen yanıma geldi.

"Meleğim ne oldu? Neden ağlıyorsun?" 

Kollarımı boynuna dolayıp başımı boynuna gömdüm. Meriç'in kolları belimdeki yerini alırken Meriç tekrar konuşmaya başladı.

"Meleğim bir yerin mi ağrıyor? Neden ağlıyorsun?"

Burnumu çekip gözlerinin içine baktım.

"Beni bıraktığını sandım"

Kaşları anında çatılırken sinirli sesiyle konuşmaya başladı.

"Meleğim ben öyle bir adam mıyım? Gerçekten seni bıraktığımı düşündün mü?"

Suçlulukla başımı yere eğdim.

"Özür dilerim Meriç. Ben seni yanımda göremeyince bir an korktum"

Meriç elini saçlarımın arasına daldırıp karıştırdı.

"Peki bu seferlik bir şey demeyeceğim. Ama bir daha böyle düşünme tamam mı? Ben seni asla bırakmam"

Başımı olumlu anlamda sallayıp sakallı yanağına bir öpücük kondurdum.

"Söz. Bir daha öyle düşünmeyeceğim"

Harika bir şekilde gülümseyip "O zaman sen bir duş al gel. Ben kahvaltıyı hazırladım. Şimdi de seni uyandırmaya gelecektim ama geç kalmışım" dedi.

Mafyanın AşkıWhere stories live. Discover now