26.BÖLÜM🩸

6.9K 326 347
                                    

Bölüm Şarkısı: Barış Diri - derinden (yukarıda)

Bölüm Şarkısı; No.1 - Kendine iyi bak Elektro gitar (Uzun version)

Bölüm Şarkısı- Fazıl Sey, Cem adrian- İnsan İnsan


Selaaaaaaam!! 25. Bölüme kadar gelen güzel Okuyucular 26. bölüme geçmeye hazırsınız değil mi Çünkü ben yorum okumaya çok hazırım Bu bölüm biraz daha benim ağzımdan o yüzden keyifli okumaaaalar diliiiyooorum (Lütfen satır aralarını deli gibi doldurup bana motivasyon olun)

biraz drama Queenliğimi konuşturdum şimdiden tşkrlr

Instagram- Sermiranl

Spotifty- Sermiranl - A'zel

Deezer- Sermiranl- A'zel

Bölüme Oy Ve Yorum yapmayı unutmayın Ancak bu şekilde İthaf verebilirim Çünkü oy ve yorum vermeden kullanıcı isminizi göremem bu yüzden de ithaf verememiş oluyorum

Sizi seviyorumm

26. BÖLÜM

Kaybetmenin nasıl ağır bir durum, nasıl acı olduğunu sadece yakınlarını kaybedenler bilirdi. Belki bir arkadaş belki bir anne, baba, kardeş kaybetmek

Her türlüsü berbattı. Kaybetmenin onlarca çeşidi vardı; umudunu kaybetmek, hayallerini kaybetmek, özünü kaybetmek, bunların hepsini yaşan biri de vardı, Meriç bunları yaşamış bunlarının arasına hislerini de eklemişti.

Hislerini yavaş yavaş kaybettiğini düşünüyordu.

Gecenin bir yarısı Batuhan'ı hastanede yalnız bıraktığının vicdan azabını çekerek kalkmış ve hastaneye gelmişti. Hasta yatağının yanında bulunan yeşil deri koltukta yan bir şekilde oturarak, bacaklarını kendine doğru çekmişti elleri kucağındayken başını yanına doğru yaslamıştı.

Odanın içerisinde çıt dahi çıkmıyordu fazla sessizdi Meriç bakışlarını duvardaki saate çevirdi

04.12

Sessiz bir nefes bırakıp cebinden telefonunu çıkardı. Ekran duvar kağıdında kedilerinin fotoğrafı vardı. Şifresini girdikten sonra ekranda bir kaç saniye ne ile oyalanabileceğini düşündü. Instagram'a girmeye karar verdiğinde canının sıkıldığını git gide hissedebiliyordu
Ana sayfasına Pera'nın fotoğrafı düşünce bir kaç saniye fotoğrafı inceleyip daha sonra Pera'nın profiline girdi.

İnkar edemezdi. O her erkeğin beğenebileceği türden bir kızdı.

Fotoğraflarını incelemeye başlarken çocukluk fotoğrafını öne çıkarılanlarda paylaştığını görünce dudaklarında ister istemez bir tebessüm oluştu. Bu kızla ilk tanışması oldukça komikti.

Kaşları çok az havalanırken Pera'nın yıllar önce onun kafasına nasıl taş attığını düşündü. O taş canını oldukça acıtmıştı.

Dudaklarında beliren tebessüm yavaş yavaş kaybolmaya başlayınca, profilinde Pera'nın kendisiyle olan bir fotoğrafı paylaştığını görmüştü. Aslında bu fotoğrafı çok daha önceden fark etmişti ancak incelemeye fırsatı olmamıştı. Yutkunup dudaklarını ıslattı içinden geçirmeye başladı. "Umarım kalbinde büyük bir yara açmam.."

İstediği o adamdı, istediği kız değild. O adama ulaşmak için sadece piyon rolünü oynayabilecek tek kişi kızıydı. Odanın içerisindeki sessizliği bozan Batuhan'ın uykulu sesiydiç "Meriç.." diye mırıldığında Meriç sessizliğin aniden bozulmasının ardından irkilmişti. Telefonunun ekranını kapatıp Batuhan'a döndü. "Canın mı acıyor? Doktoru çağırabilirim." Dedi kalkmaya hazırlanırken ,Batu gözlerini uykuyka kapatıp açtı.

A'ZELWhere stories live. Discover now