31.BÖLÜM 🩸

4.9K 304 453
                                    

Bölüm Şarkısı: Evden uzak- Gör Duy Hisset

Bölüm Şarkısı: Rei- Ah Canım Sevgilim

Bölüm Şarkısı: Syml- Mr. Sandman

Yeni bölüme hoş geldiniz!!

Spotify- Sermiranl- A'zel

Deezer Music- Sermiranl - A'zel

Bölümü iki dakika erken yayımlıyorum normalde bu yoktu öyle bir içimden geldi anasını satayım içimden geldi

Heyecanda Tag'de 42 olmuşuz hepinize teşekkürler!! Bölüme oy verip Satır aralarını doldurmayı lütfen unutmayın (İthaf vereceğim)

Artık bölümleri Kısa yazıyorum Bu bölümde kısa Çünkü yaz ayındayız herkesin değerli vaktini çalmak istemem hem benim içinde daha kolay olur ve daha çabuk bölüm atabilirim belki

Sizi seviyorum Ve Bölümle Baş başa bırakıyorum!

Sizi seviyorum Ve Bölümle Baş başa bırakıyorum!

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

31.Bölüm

Kazadan 9 Gün Önce

Mete, Batuhan'ın kendisini astığının görüntüsünü görmesinin üzerinden, olduğu yeri ve gördüklerini algılaması çok uzun zamanını almamıştı.

Elindeki poşetleri yere fırlatmasıyla Batuhan'a koşarak her iki bacaklarının dizinin üzerinden sıkıca kollarını sararak, Batuhan'ın vücudunu havaya doğru kaldırdı.

"Batuhan!" Mete'nin korku dolu çığlığına şaşkınlıkta eklenmişti. Batuhan'ı havaya kaldırmasıyla Batuhan çok az da olsa daha derin bir nefes almıştı. "Ne yapıyorsun lan sen!? Ne yapıyorsun!?" Batuhan o anın verdiği gerginlikle fazlasıyla titreyen elleriyle ipi çözemiyordu. Mete bir kaç saniye ne yapacağını düşündü. Batuhan'ın bastığı ortası kırık sandalyenin içerisine giren ayağına baktı. "Batu" dedi Mete nefes nefese

"Seni tutabildiğim kadar tutacağım yukarıya doğru diğer ayağınla, ayağını sandalyenin içerisinden çıkart ben seni tutuyorum." Mete Batuhan'ın bacağına sarılmıştı Batuhan bir kaç saniye ne yapacağını düşünmeye çalıştı çünkü; vücudundaki alkol oldukça fazla ve bu durumdan ötürü çok çabuk düşünemiyor, cevaplayamıyordu.

Mete'nin dediğini yapmaya karar vererek hava da olan sağ ayağını kaldırıp, kırık olan taburenin biraz yanına ayağını yerleştirerek baskı uygulayıp, sol ayağını kırığın içerisinden biraz olsun canı acıyacak derecede çıkardı. "Beni dinle! Taburenin sağlam olan iki yanına bas, ben ipini çözeceğim beni anlıyorsun değil mi?" Batuhan Tepki vermediğinde Mete, Batuhan'ı sarstı

Batu Başını onaylayarak gözlerinden yaş akıtmaya devam ederek ayağını dikkatlice taburenin kırık olmayan her iki tarafın uç köşesine yerleştirdiğinde şimdi daha rahat nefes almaya başlamıştı. Mete'nin omuzlarından başlayarak kollarına kadar bir ağrı geçmişti çünkü; Batuhan'ın boynuna bağladığı ipin bir kaç santim yukarıda tutmak zorundaydı bu tüm Batu'nun bedenini tamamen omuzlarında ve kollarına taşımak demekti.

A'ZELHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin