32.BÖLÜM🩸

5.6K 297 331
                                    

Bölüm Şarkısı: Ariana Grande- God Is A Woman Hopex Remix

Hellllllooo Beni özlediniz mi ben fena özledim! Bebişler Finale çok az kaldı!!! Ağğ

Tarih vermeyeceğim bir gün dank diye telefonunuza 1.Kitap Finali Bildirimi düşecek

Sonra ben kesinlikle bir uzun süre mola vereceğim ama o sırada yazmaya devam edeceğim her hafta belirli bir günümüz olacak ve bölümün belli bir tarihi olacak bence gayet mantıklı ama bundan önce ben inzivaya çekileceğim çünkü A'zel beni yordu ne kadar yorduğu hakkında bir fikriniz yok...Okuması kolay yazması zor bir seri tamamlamaya çalışıyorum

O zaman Oy ve Yorumlarınızı Satır aralarına bırakın ki bende bu bölüm İthaf vereyim Seviyorum sizi!!! Ve bölümle baş başa bırakıyorum!

O zaman Oy ve Yorumlarınızı Satır aralarına bırakın ki bende bu bölüm İthaf vereyim Seviyorum sizi!!! Ve bölümle baş başa bırakıyorum!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

32.Bölüm

Kazadan 8 Gün Önce

Çocukluk da can yakan bazı anılar vardır. Annenizin size kurduğu bir cümle, babanızın size gram sevgi vermediği bir zaman, sizi üzebilir ve içinizde bir burukluk bırakabilirdi.

Belki de en kötüsü babanızın kendiniz dışında, başka çocuklara iyi ve sevgi dolu davrandığını fark ettiğiniz andı.

O kırgınlığı her zaman yanınızda taşıyacaktınız aynı arkadaşlarınızın babalarının ilişkilerine özendiğinizin, içinizde kalan burukluğu gibi, Ömrünüzün sonuna kadar taşıyacaktınız.

Sorunu kendinizde arayacaktınız ama öyle bir şeydi ki; sorun sizde değil, ebeveyndeydi. Bunun için kendinizi üzmenize gerek yoktu.

Meriç ve Mete ise; yirmi dört yıllık hayatlarında kendilerini bu neden yüzünden üzmeyi uzun zaman önce bırakmışlardı.

Buna sorgulamakta dahildi.

Neden sevmiyor? Neden aramız iyi değil? Neden diğer babalar gibi davranmıyor? Bunları sorgulamayı bırakmanız gerek çünkü; ebeveyniniz hiç bir zaman değişmeyecek.

Ne Meriç, ne de Mete baba sevgisi görmüştü. Onlar için o kelime bir boşluktan fazlası değildi. Onların annesi de, babasıydı.

Meriç evinin balkonuna elindeki kupadan şekersiz çayını yudumladı. Güneşli hava birden bire bozulmuş ve yağmur yağmaya başlamıştı. Bir kaç gündür uyku düzeni tamamen bozulmuş ve eski zamanlarında ki gibi sabahlamıştı.

Sabahın köründe Engin'in evine gitmiş, Engin'in verdiği iki çantayı Alev Alev yakmıştı.

Şimdi ise; Evinin balkonunda oturuyor ayağını diğer ayak bileğinin üzerine atıp, bardağını küçük masanın üzerine bıraktıktan sonra dirseğini oturduğu sandalyenin kenarına yasladı. Elini çenesinin altına getirip yağan yağmuru izledi.

A'ZELWhere stories live. Discover now