30.BÖLÜM 🩸

6.1K 325 434
                                    

Bölüm Şarkısı; Tuğkan- Unuttun mu beni

Bölüm Şarkısı; April rain - Exploring Yourself With A Knife

Spotify- Sermiranl- A'zel (liste de çok iyi şarkılar var bi bakın derim)

Eveeet bu bölüm o bölüm Geri sayımın ne olduğunu öğrenmek için biraz aşağı kaydırın ben heyecanlıyım umarım sizde Meraklı ve heyecanlısınızdır

Lütfen sizden tek ricam çok fazla emek veriyorum yani kendi özel hayatımdan kısarak size bölümler yazıyorum tek ama tek ricam alttaki Yıldıza basmanız Ve Satırları yorumlarla doldurmanız Lütfen

İthaf vereceğim

O zaman bölümü yakalım mı?

30.bölüm

Kazadan 10 Gün Önce

Meriç artık karşısındaki kızın en az kendisi kadar akıllı ve kurnaz bir o kadar da sinsi biri olduğunu geç de olsa fark edebilmişti.

Batuhan bir kaç saniye ne diyeceğini şaşırırken Meriç kara kara düşünüyor içinde bir yer Pera'nın ya bilmiyorsa diğer tarafı ise; ya biliyorsa diye çelişkiye girmişti.

Meriç dirseğini dizine yasladığında Batuhan hala konuşamıyordu.

"N..Nasıl yani" Meriç yutkunup derin bir nefes alarak pozisyonunu bozup arkasına yaslandı.

"Basbaya bizimle oynuyor, baksana Melis'in özgüvenini düşürecek her şeyi yapıyor. İrem, Pera'nın en yakın arkadaşı kalıbımı basarım ki İrem'i erkeklerle fotoğraf atmaya ikna etti. Ee Melis'in öğretmeni ile olan fotoğrafları belki Pera attı nereden bileceğiz?" Batuhan eliyle dudaklarının üzerini kapattı Meriç'in bu kadar ayrıntılı tahmini kendisini şok etmişti.

"Neden böyle bir şey yapsın Meriç?" Meriç dik dik Batuhan'a baktı. "Sen cidden saf mısın? Saf rolü mü oynuyorsun?" Dedi Meriç ciddi ciddi sorarak,

"Bu kız benim suratıma bakmıyor! Melis'e hakaretler ediyor ama aynı zamanda da yanında tutuyor. İrem onun en yakın arkadaşı, seni nasıl üzeceğini biliyor, başarıyor da seninle arasını da bozmuyor görüyorsun değil mi? Hem ayranım dökülmesin, hem götüm sikilmesin hesabı yapıyor çünkü; Batuhan o kızın kafası zehir zehir, sinsi oğlum!"

Batuhan elleri ile oynarken, "Ya sen yanılıyorsan ve gerçekten Pera sıkıldıysa senden" Diye sordu Batuhan ruhsuz bir ifadeyle, Meriç dudağını büzüp başını salladı. "Öyle bir seçenek de var şimdi" Diye onayladı Meriç, "ben sadece aklıma gelen tüm ihtimalleri söylüyorum." Diye de ekledi.

"Gidip de Pera canım, sen bizim ne bok yediğimizi anladın mı? Seni kandırıyoruz aşkım da diyemeyeceğimize göre bu belirsizlikle devam edeceğiz değil mi?"

Meriç bir kaç saniye sesini çıkarmadı başını Batuhan'ı onaylayarak salladı. "Bilmiyorum ama çok uzun sürmeyecek, Pera'nın reşit olmasına şunun şurasın da on gün kaldı." Batuhan kaşlarını çatarak Meriç'in kafasında ne kurduğunu merak etmeye başladı.

"Meriç zarar verecek bir şey Pla..." Meriç, Batuhan'ın lafını bölüp kaşlarını havaya kaldırdı. Ayaklarını sehpaya uzatıp kollarını göğsünde birleştirdi. "Batuhan zarar vereceğim kişi Pera değil, Pera'nın üzerinden zarar geçireceğim tek kişi babası." Batuhan gerçekten içinden gelerek bir cümle kurdu.

A'ZELWhere stories live. Discover now