Mulțumiri

11.9K 706 123
                                    

Încep prin a spune:

YAY AM TERMINAT PRIMA CARTE CARE A DEPĂȘIT 30 DE CAPITOLE.

Hello, cititori dragi, aici Elena. Cum spune și titlul acestui non-capitol, am de gând să mulțumesc tuturor celor care au citit/votat/listat/comentat la Atinși de flăcări, volumul I, Scântei. Când am scris prologul în ianuarie am fost foarte entuziasmată, în general așa sunt când vine vorba despre cărți noi. Nu credeam, însă (și serios vorbind), că voi ajunge și să o termin. Aveam ideile scrise doar până la capitolul nouă, când își revenea Hades, și nici acum nu-mi vine să cred că am reușit să continui de acolo. Ideea inițială s-a schimbat mult și nu seamănă aproape deloc cu ce am ajuns să fac în primul volum. Dar e mai bună varianta asta, oricum.

Deci, mulțumesc tare, tare, tare mult pentru sprijin, pentru fanări și pentru faptul că citiți cu adevărat și nu votați sau listați doar de dragul de a o face. Nu mă așteptam să aprecieze atâta lume munca mea, m-a uimit într-un mod foarte plăcut. Sper să nu dezamăgesc nici cu al doilea volum (apropo, îl puteți găsi deja pe profilul meu, am postat prologul).

Că tot am ajuns la al doilea volum, cartea a doua din serie se numește Metamorfozis. E deja postată, cu un prolog de zece pagini (mă laud și eu, na, a trebuit să-l rescriu de două ori într-o singură seară).

Apropo, pentru cei care nu știu, există și un grup pe facebook numit „Atinși de flăcări". Cine vrea să se alăture găsește link-ul în descrierea mea sau poate să mi-l ceară în privat (e și la link extern). Și, dacă aveți nelămuriri sau idei, aștept să-mi scrieți acolo sau aici, în privat.

Cam atât.

Mulțumesc încă odată. Mi-a făcut o nemărginită plăcere să scriu și datorită faptului că am văzut câtă lume aștepta continuările. :)

Atinși de flăcări: Scântei (I)Where stories live. Discover now