Diary a famous star- 5

727 42 0
                                    

"Ell, tak vidím, že už jsi překvapení dokonce dotáhla do postele!" smála se Pheobe. Hmm, asi ji to hódně pobavilo.

"No tak já se asi půjdu převlíct, že?" Odkráčel skoro nahý Harry do pokoje. Hned jak za sebou zavřel, přisedla jsem si za Pheobe.

"Tos mi jako nemohla říct, že sem bereš kluka?" Docela mě to vytočilo. Nemám ho, kde dát. Jak mohla vůbec někoho vzít s sebou? A kdo to vlastně je?

"Počkat, vždyť on včera říkal, že jde ráno za nevlastní sestrou." Vůbec jsem to nechápala. Ona má bratra? Sice nevlastního, ale BRATRA?

"No, víš, jak jsem ti volala, že si máma našla přítele, no tak Harry je jeho syn. Nějaký Styles nebo kdo." Mávla rukou.

"Aha no…" V ruce jsem ještě pořád držela deník. Musím ho schovat.

"Ale docela, no, je sexy, né?" Podívala se na mě takovým tím pohledem doufám-že-s-ním-budeš-chodit. Css, jak kdyby se mi líbil…

"Víš co? Já o takové otravu s nádhernýma zelenýma očima, sexy postavou a -" ELL, SAKRA! Pheobe se začala šíleně smát. "Prostě nemáme zájem!"

"NEMÁME, jako ty a tvé ego?" Né, ona bude rejpat pořád! Probodla jsem ji vražedným pohledem a odpochodovala do pokoje pečlivě ukrýt nalezený deník. Aha, další chyba. Harry stál ÚPLNĚ nahý zády ke mně!

"Ááá!" Ještě se otočil! No do -. Není taková délka proti přírodě? Rychle jsem dveře zabouchla a zavřela oči. T-R-A-P-A-S! Tohle se může stát jenom Elisabeth Swanové! Pheobe za mnou přiběhla, co se stalo.

"Bože, Ell, jsi v pohodě? Slyšela jsem křik." Ustaraně si mě prohlédala.

"Víš, no. On tam. Ha-ha-rry byl úplně... No jako bez oblečení a já -" Nastal Pheoben velice nečekaný výbuch smíchu. Jednou rukou se o mě opírala, aby náhodou od toho záchvatu nespadla.

"Opravdu k popukání!" Její ruku jsem odstrčila z mého ramene a spadla na zem. "Teď se budu smát já!" Pheobe mě stáhla k sobě dolů na zem a už jsme se před dveřmi mého pokoje váleli obě smíchy. Někdo otevřel. No kdo? Samozřejmě že Harry.

"Proč se smě -. Já ho nemám malýho!" naštval se, ale na těch jeho plných rtech mu pohrával úsměv, když mu začaly cukat koutky. Ell, blázníš? Prober se!

"Ne, nemáš! To může potvrdit i Ell." Znovu propukla v hrozný smích. Harry se na mě, no, divně podíval, jakože WTF? Okamžitě jsem celá zrudla. Až na prdeli. Rychle jsem vstala a vběhla do pokoje s následným bouchnutím dveří. Tak tohle byl dvojitý trapas. Úžasné, Ell, ještě před takovým nádherným klukem, který tu bude bydlet s tebou! Kdyby byla na olympiádě disciplína 'Ztrapni se před sexy klukem' určitě bys ji vyhrála i se sto bodovým náskokem před ostatními! Ach jo... Musím to přestat řešit. Sakra! Kde mám deník?! Že on zůstal na chodbě? Né, to si ze mě děláte srandu? Zas abych pro něj šla. Snad nepotkám… Co to plácám! Vždyť žije se mnou v bytě, jasně že ho potkám! Otevřela jsem opatrně dveře a vešla na chodbu. BINGO! Deník ležel v rohu. Jen se pro něj natáhnu. "Sakra!" Ano, boduješ, Ell, tak jasné, spadni na zem, aby to všichni slyšeli. Jsi fenomenální! Né, někdo sem jde. Harry, úžasné! Zohnul se pro deník a podal mi ho.

"Tohle bude tvé, že?" usmál se tím nád - ELL!

"J-j-jo! Díí-ky," vykoktala jsem ze sebe.

"Ty budeš zavřená v pokoji? Pojď za námi, né?" pořád se usmíval. On je tak andě -. Klid, Ell, ano?

"Já jen, jen si něco schovám. Hned přijdu." Znovu jsem se zavřela v pokoji. Teď tam nepůjdu, přečtu si deník. Nebo vlastně, já nemůžu, zase by mě otravoval Zayn. Ale když si to přečtu, třeba bude rád a nechá mě být! ANO! Nalistovala jsem stranu založenou fotkou toho kluka. Kdyby tak mohl být v tomhle století. Teď jsem si vzpomněla. Když se mi zjevil. On se mě pokusil políbit, že? Ale pak přišel Harry a on se zase vypařil. No, to bylo divné.

Zase to stejné každý den. Studio-fanynky-Perrie, studio-fanynky-Perrie, studio-fanynky-Perrie! Mě z toho šlehne! Jak mám někomu říct, že s Perrie žít nechci? Dobře, začnu jí. Pak to oznámím managementu! Perrie Edwards, rozcházím se s tebou, toť další hlavní strana všech časopisů! Aspoň pro jednou tam nebude článek 'Harry Styles měl další divokou noc!'A ten, kdo bude nesouhlasit, tak ať mi, víte co, políbí!

COŽE? HARRY STYLES?!?!?!? No to mě podrž! A počkat... Tenhle zápisek je ze dne 23.8.2012 a další 23.9.2012? Až za měsíc psal? Co se stalo?

Takže, jak to nazvat, zlým nápadem? No, nejspíš hódně zlým nápadem! Co já to debil udělal? Když jsem to oznámil Perrie, změnila se. Vynadala mi a vyhrožovala, jestli to oznámím novinářům a tisku, udělá mi ze života peklo! A NEMÁM HO UŽ I TEĎ? A když se to dozvěděli kluci, tak mi Perrie vrazila! Chápete to někdo? Ona mi vrazila! Dělá mi naschvály! Novinářům nalhala, že jsem si nechal udělat tetování a jejím jménem! Ohh, takhle se poznačkovat jejím jménem, bych se styděl! Musím to vyřešit! Sakra, já s ní být nechci!

Musím říct, že mi ho je docela líto. Ale ten Harry mi vrtá hlavou. Co když je třeba ten Harry, co ke mně přijel s Pheobe, potomek toho z deníčku?

"ELL! TAK PŮJDEŠ UŽ ZA NÁMI? CHCEME SE DOMLUVIT NA DNEŠEK!" řvala Pheobe z obýváku.

"JO! A CHYBÍŠ NÁM TU!" ozval se Harry. Že ona mu nakecala, aby používal tyhle řečičky na to, aby mě sbalil! No počkej! Deník jsem zavřela a uložila do tajného místa, kde nikdo nechodí. Do zásuvky se spodním prádlem. Jsem chytrá, co?

Diary a famous starWhere stories live. Discover now