Diary a famous star- 14

587 32 5
                                    

Další díl! Komentujte a volte! :)) Xx

Skláněla jsem se nad krabicí. Rukou jemně setřela prach a pustila se do vybalování. Papíry, papíry, něco zvláštního, fotky, nějaké… Lístky?

Musím to pořádně prozkoumat.   Prosím, moc prosím. Ať se tentokrát dozvím něco, co mi v něčem pomůže. Třeba návrat Zayna. Prosím…

----------------------------------

"Dobře, jdeme na to," zhluboka jsem se nadechla a začala číst první slova nějakého výtržku z novin.

  Harry Styles a jeho další úlety! Nebude nás překvapovat, že pod Harrym znovu zavrzala postel. Tentokrát mu v ní ale dělala společnost sama popová královna Madonna. "Harry je mlaďoch a já si ráda užiju s nějakým krásným zajíčkem!"Vyjádřila se k tomu všemu celosvětová hvězda.

Člen skupiny One Direction, tedy Styles nám ale tvrdil úplný opak. "Nikdy jsem s Madonnou nic neměl, nemám a mít nebudu." Jasně Harry, a naše redakce je nové složení apoštolů. Vážně ti to věříme, zajíčku.  

"Eh, tak to je… Zajímavé. Ještě vědět, kdo je to Madonna a One Direction," prohodila jsem pro sebe. Něco za mnou zašramotilo.  

"Kdo je tam?" Otočila jsem se. Nic. Dobře, to budou jenom potkanboti. Znovu jsem svou pozornost věnovala věcem z krabice.  

"Co tu máme dál?" Prohrabovala jsem se tím zmatkem. Sakra, trpím samomluvou.  

"Bingo!" Vykřikla jsem. Do ruky se mi dostala společná fotka Zayna a Harryho. Teda, Harryho praprapraprapraprapraprapraprapraprapra dědy a Zayna. Pozorně jsem si ji prohlédla, jakoby na ní něco nesedělo.  

  Takový zvláštní pocit. I když se na fotce objímali a smáli, něco nebylo v pořádku. Přimhouřila jsem oči a hledala tu chybičku, co rušila dobrý dojem celé fotografie.  

Nic, vše se zdálo v pořádku. Položila jsem ji tedy vedle sebe obrázkem dolů. Vykukovala na mě spodní část.

  "Mám to!" Rychle jsem ji vzala zpátky k sobě a četla tu jednu naškrábanou větu v rohu fotografie.  

Byli to krásné časy. Zayn.  

Tohle tam stálo. Čistě a zřetelně. Jen vědět, co to znamená. Jsem tak zmatená, ale zároveň i vzrušená z toho všeho dobrodružství.  

  I proto jsem se dala na obor Archeologie. Vždy máte z něčeho nově objeveného krásný pocit.   Zjistili jste to, co se událo před hodně lety, co nebýt vás by nikdo nevěděl. Musím pátrat dál po jejich minulosti, aspoň dokud se tu neobjeví znovu Perrie a nebude můj konec.  

Rychle jsem tuhle myšlenku zahnala a věnovala se své rozdělané práci. Našla jsem ještě hodně výstřižků, fotek a informací.

 One Direction, skupina, která se stala ještě slavnější po tragické události jednoho z členů.

  V některých věcech jsem už měla jasno, ale stále chybí hlavní pointa.

Kdo je, sakra, ta holka?

Diary a famous starWhere stories live. Discover now