Diary a famous star- 15

581 33 4
                                    

Další díl!:)) :* Doufám, že se Vám bude líbit!:)) 

P.S.: Blížíme se ke konci, jo, tahle povídka nebude mít hodně dílu:**

--------------------------

Udělejme si v tom jasno. One Direction byla skupina, složena z čtyř britských a jednoho irského kluka, kteří se dali dohromady v nějaké soutěži. Dobrý, chápu. Umístili se jako 3. Jejich jména byli Louis Tomlinson, Liam Payne, Niall Horan z Irska, Zayn Malik a Harry Styles. Co tu máme dál…

Dalším objevem se staly lístky.  

Prague, O2 arena.

One Direction

Fri 21 Nov 2013 7:30pm

ROW: E, SEAT: 27 + V.I.P.  

Nepochybuju o tom, že jejich fanynka musela být ten den šťastná. Takhle jsem postupem času získávala další a další informace, co byli v krabici.

Seděla jsem tam přibližně dvě hodiny. Zespodu se konečně ozývaly nějaké známky života.  

"El!" Nejspíše mě hledali.

Teda, hledal. Harryho chraplák se nedal nerozeznat.

"Harry, jsem tady!" Nahmatala jsem poklop a bušila do něj. Nic, neslyšel.

"Ell? Kde j-." Nedořekl to. Sakra, co se děje? Ne, to bude v pohodě. Určitě se nic neděje.

Věnuj se krabici Ell, krabici!  

Za chvilku tu nebude žádné světlo, tak ať se ještě něco dozvíš. Dobře… Lístky jsem položila vedle a rukou zašmátrala úplně do spodu krabice. Do ruky se mi dostal malý dopis.

Neváhala jsem a začala ho opatrně rozbalovat. Po pár opatrných tazích jsem ho držela v plné kráse přede mnou a s hlubokým nádechem jsem začala číst.

"Konečně něco o Perrie!" Nadšeně jsem se pohupovala v tureckém sedě.  

Perrie Edwards. Nikdo z Vás ji nezná.

Perrie Edwards, členka méně známé kapely Little Mix šikanuje svého přítele. Obětí se stal, nečekaně, její dlouhodobý přítel Zayn Malik.

Po jejich aférce, která proběhla na náměstí svobody, šlo všechno z kopce a podle tajného zdroje má teď člen kapely One Direction, Zayn Malik, vážné psychické problémy.

Neukazuje se na veřejnosti a schovává se doma za záclonkou. Management s devatenáctiletým klukem už na Perrie podali trestní oznámení a čeká se na soud.

Takhle to dopadá, když zlatokopka dostane od svého sponzora kopačky. O tomhle tématu Vás budeme dále informovat…  

"Pane Bože," vydechla jsem. "mrcha jedna…" procedila jsem mezi zuby a rychle výstřižek odhodila. Nezapomněla jsem ho skrčit a roztrhat.  

Takže on ho ši- ši- ši-. Ne, ani v mysli si to slovo nemůžu vybavit, prostě ne. Určitě to muselo zavinit rozpad kapely. Dávat peníze do soudu, platit bulváru, aby se o tom moc nezmiňovali. To muselo být hrozné. Sakra, potřebuju ho obejmout. Vždyť on mě miluje!

  Ell, proč si to blbá a nechala ho zmizet z tvého života, proč? Přiznej si ho, taky ho miluješ. Ale co Harry? Co on? Je pro tebe vzduch? To nedává smysl. Zayn je přece ten, co není člověk, on je ten, koho by si neměla vidět a už vůbec řešit jeho minulost.  

I když, přece jen je jeho přítomnost tobě příjemná. Bohužel ti nezbývá nic jiného, než si… Vybrat. Buď duch, nebo Harry. Oba mít nemůžeš. Zkus si Ell představit, jak by to vypadalo se…Zaynem. Stalo by se něco, kdyby mu dala pusu? Proměnil by se v člověka? Unesl by to Harry? Byla by si pro okolí v pořádku? Těžko říct. A co kdybys zůstala s Harrym? Podvedl by Tě?  

Zůstal by stejný a nenásledoval svého dávného dědu? Unesl by to Zayn? Byla by si šťastná? Taky těžko říct. Jedno je ale jasné, prostě si musíš vybrat.  

Přemýšlela jsem a můj mozek pracoval na plné obrátky. Ani jsem si neuvědomila, jak moc je pozdě. Na půdě mě zahalila černo černá tma. Jen jsem tam tak seděla duchem nepřítomna.

. Vystrašená, vystresovaná, zamyšlená a docela i hladná. Nezbývalo nic jiného, než usnout a doufat v to, že se v mých snech Zayn aspoň mihne. Prosím…

  - Dream -

"Halo! Zayne, jsi tu?" Volala jsem v bílém prostoru.

Nikde nikdo, nic se neobjevilo, nic nebylo. Jen já a nic. Zajímavé.

  "Ell?" Vydechl někdo za mnou. V mžiku jsem se otočila. Ano! Ano! Ano! Je to on! 

"Zayne, jsi tu!" Vrhnula jsem se mu kolem krku. Vdechovala jeho duchovskou vůni a užívala jsi jeho přítomnost, jak to jen u přítomnosti ducha šlo.  

"Mrzí mě to, všechno. Já-já-," chrlila jsem ze sebe. Zastavil mne položením jeho prstu na mé rty. Ucítila jsem jemný vánek kolem nich.

"Myslíš, že se něco stane," promluvil "když se o něco pokusím?" Nasměroval své oči na mé rty.

Prosím, ať mne políbí. No tak, polib mě. Zayne, aspoň to zkus. Mé rty o to přímo žadonily. Přibližoval se. Z centimetrů se staly milimetry. Vzdálenost byla skoro nepatrná.  

"STOP!" Odtáhl se. "tohle prostě nejde…" sklopil pohled k zemi.  

"Sakra Zayne, proč ne?" Vyčítavě jsem na něj pohlédla.  

"Protože…" Vydechl.

Diary a famous starWhere stories live. Discover now