Epilog

729 54 12
                                    

Officiální konec Diary a Famous star  máme za sebou a já bych chtěla poděkovat všem čtenářům . :3 Bude se mi po téhle povídce stýskat:( Děkuju:)* Budu psát novou povídku a bude to s Louisem Tomlinsonem:):3

Čtěte moji povídku Bad Life s JB:)

Čtěte moji povídku A Drema Come True s Harry Styles:)

Užijte si epilog:) Dia Xx

Comment + Vote(?) :)

________________________________________

"Tata," ozval se slabý, tenoučký hlásek z postýlky.

"Ell! Ell! Vzbuď se! Ell! Rychle!" Třásl se mnou Zayn ze strany na stranu.

"Co se děje?" Rychlostí blesku jsem byla u postýlky.

"Ell! Luss řekla první slovo!" Rozplýval se v okamžiku Zayn vedle mě a usmíval se jako ten nejpřecukrovanější dortík na světě.

"Tata," ozvalo se znovu a Luss už natahovala své buclaté prstíčky ze čtvrtiny tak velké, jako můj malíček, k jejímu tátovi.

Chytla si jeho ukazováček do své dlaně a legračně kopala nožičkama do matrace. Zayn mně volnou rukou obejmou a přitiskl mne k němu.  

"Jsem ten nejšťastnější člověk na světě," dodal a vášnivě mne políbil.

Luss se v postýlce znovu zavrtěla a svýma zářivýma očičkama na nás s úsměvem pohlédla. Pak nás ale vyrušila natahováním svých ručiček, chtěla ponosit. Ujala jsem se jí a pomalu ji vzala do své náruče. Začala se mi hrát s rukou, kde narazila na zlatý kruh kolem čtvrtého prstu. Usmála jsem se na Zayna, přibližujícího se s lahví mléka. Luss to nestačila ani vypít a únavou usnula. Položila jsem ji zpět do postýlky a lehla si společně se Zaynem do postele.

  "Už má za sebou první slovo, je šikovná," usmál se na mě Zayn "po mamince," vydechl a políbil mne na čelo.

"Všechno to rychle uteče a už nám bude randit, vzdorovat našim požadavkům a odmlouvat na každou větu," povzdechla jsem si a pohledem zkontrolovala, jestli spinká.

"My to zvládneme hladce, jako všechno ostatní," pod tenkou přikrývkou si našel mou dlaň a pevně ji stiskl.

"Miluju Tě," zakoukal se mi do očí.

"Já tebe taky," usmála jsem se a nechala se unést jeho vášnivými polibky celý zbytek večera. První noc v našem novém domě.

"Měli bychom to tu nějak slavnostně pokřtít," lysáčky si skousl spodní ret.

"Když myslíte, můj manželi," hlasitě jsem polkla a pak už se jen oddávala kouzlu lásky.

  A tak končí příběh dvou odlišných světů, které se spojily v jeden, aby vytvořily něco tak nádherného, jako je čistá láska, která překoná všechny překážky a bude trvat navždy. Ell sice ztratila jednu důležitou osobu ve svém životě a s tou druhou pomalu neměla šanci se poznat, ale našla někoho tak výjimečného, jako byl Zayn.

A Zayn dostal znovu šanci být člověkem, založit rodinu a zapomenout na svůj minulý život, ve kterém byl ponižován a urážen Perrie. A tak se naše trojčlenná rodinka vydala na cestu životem, kdo ví, co ji ještě čeká, když o sobě stále Perrie nedala vědět. Je tohle konec jejich překážek?

Diary a famous starWhere stories live. Discover now