Diary a famous star- 12

624 35 0
                                    

Otevřela jsem dveře našeho pokoje, ehm, MÉHO pokoje. Nebo už oficiálně našeho? No... relativně by to mohl být náš pokoj, protože jsme spolu, ale tohle je MŮJ dům a jen spolu chodíme. Žádný společný byt nemáme, takže to bude můj pokoj! Ano, můj pokoj, kde Harry přebývá? Ne, prostě můj pokoj! Jen tam Harry spí, no a co? To je normální! Hmm... Že by se už konečně Ell přestala zabývat touhle debilovinou? Vždyť jí přede dveřmi leží člověk ve velice podnapilém stavu. Ok, zpět do reality. Sedla jsem si na kolena vedle Pheobe a pokoušela se jí vzbudit. Samozřejmě, že jsem použila svou metodu 'prolískání'. Za dnešní večer už po druhé. Hmm, why not?

"Pheobe, žiješ ještě?" rozmazaná řasenka, potrhané šaty, jeden podpatek odpadlý, kabelka napůl omočená v bahnu. Takže… Jo, žije.

"Rocky, použil jsi kondom?" mumlala. No... Takže. Dneska mám opravdu dost. A ona očividně taky.

"Harry? Pomoz mi ji, prosím, odtáhnout!" přiběhl jen v trenkách. Já si na starost vzala spodní část - nohy. Harry ji chytil pod rameny. Ten moment, kdy vidíte svého kluka držet vaši kamarádku vedle prsou. Ne, Ell, nemáš důvod žárlit.

Společně jsme ji dotáhli na její lóže. "Naše práce je u konce!" setřela jsem si z čela kapku potu. Asi by měla shodit.

"Ne, není u konce!" zaprotestoval Harry. Vzal mou ruku a vedl mě zpět do našeho - Fuck! Do MÉHO pokoje! Ano, do MÉHO. Sakra, proč s tím mám pořád problém?

Položil mne na postel. "Převal se." Políbil mě.

"Cože? Převalit? Ale..."

"Převal se."

"Ale já nemůžu.."

"Proč ne?"

"Protože... Já."

"Co 'já'?"

"Já jsem ještě..."

"Tak co jsi?"

"No... Panna a na ehm… anál se vážně necítím."

Harry vyprskl smíchy. Aha, dobrý.

"Já po tobě žádné prasečinky nechci. Já ti jenom chtěl udělat masáž!" pohladil mě a já se konečně otočila. Vyhrnul mi triko a posadil se na mě. Ten moment, když cítíte jeho přirození na svém zadku. Trapas.

"Takže... Ty jsi ještě panna, jó?" uchechtl se.

"Nějaké jiné, než tohle velice osobní a intimní téma by nebylo?" zamumlala jsem do polštáře. Sakra, ty jeho doteky. Nejspíš se roztopím... To je tak úžasná masáž. Asi proto, že jsem na žádné nikdy nebyla, eh.

Skoro jsem usínala, jenže Harry přestal…

"Já jsem taky panic!" vyjukl.

"What's?????????" smála jsem se.

"Ve vztahu si máme přece říct všechno, né?" sladce se usmál a lehl si vedle, přikryl dekou a spokojeně zavřel oči. Já tam je tak seděla s otevřenou pusou dokořán, vykulenými oči a celkově nechápajícím pohledem. No to mě podržte. Kdo ví, co ještě skrývá.      

"Budíčééééék!" zařvala jsem Pheobe těsně u ucha.

"Pane Bože! Zbláznila ses?" Zuřivě na mě hodila polštář.

"Já a blázen? Ale prosím tě, jsem naprosto v pořádku," sladce jsem zašvitořila a odešla z jejího pokoje. Ehm, jejího pokoje v mém domě. Sakriš, proč to pořád řeším, to mi to tak vadí? Dobře, klid.

"Harry? Budeš vstávat ještě dneska?" Skočila jsem na něj do postele. "Ell… Dej mi ještě deset hodin," otočil hlavu na druhou stranu a spal dál. Takže to jsem fit jen já? Bitch please, ještě uvidíme. Nejdřív si ale musím přečíst aspoň kousek deníčku. Prostě musím. Musím zjistit, co to bylo za holku. Proč tak vyváděla. Kde jsem vlastně dala ten deníček? POD SPODNÍM PRÁDLEM. Otevřela jsem zásuvku, ale… Všechno mé spodní prádlo bylo rozházené. Někdo se v něm hrabal. A deníček nikde, sakra. Někdo tu nechal lísteček. Dafuq?  

Ell, řekla jsi mi, abych se ti nepletl do života. Že už mě nechceš vidět. A díky tomuhle cárů papírů se ti to všechno začalo dít. Vzal jsem ho, abys už mohla žít, tak jako dřív. Bez problémů, beze mě. S Harrym, s klidem. Pokusím se nějak uklidnit tu holku, co napadla Harryho. Snad se to nebude opakovat. Ne, neřeš to, kdo to byl, nebo co to bylo. Po tvých slovech tedy odcházím. Ale taky jsi řekla něco jiného… Jenže tomu moc naděje nedávám. Možná si na své slova vzpomeneš.

Miluju Tě. Sbohem. Zayn  

"Zayne, néé," rozbrečela jsem se, pomalu klesla k zemi a opírala se o skříň. Sama jsem byla udivena svou reakcí. On odešel? Jako jenom tak? Kvůli Harrymu? Že jsem s ním? Počkat… Co jsem říkala? Musím to zjistit.  

-----------------------------------------------------------------

Poznam. autora..-krátká,vím. :) Dnes jsem přidala dvě částii nového příběhy, byla bych ráda kdyby jste si ho prosím přečetli a okomentovala a popřídě dali VOTE :)) Dia Xx

SHARE COMENT VOTE   

Diary a famous starWhere stories live. Discover now