Diary a famous star- 8

649 37 0
                                    

"Sakra!" Zezadu se mi vyvléklo ramínko a opravdu jsi tam dosáhnu!

"Já ti to pomůžu spravit." ozval se…

---

"Zayne? Můžeš mi, prosím, vysvětlit, co to děláš?" Rychle jsem jeho ruku odhodila ze svého ramene a výhružně se na něj podívala.

"Nechtěla jsi náhodou pomoct?" založil si ruce a použil svůj tázavý pohled.

"Ne! Nechtěla," ohradila jsem se.

"Jsem zvědavý, jak si to spravíš sama. Nebo si zavoláš Harryho? Co?" zase vytahuje Stylese. Za tohle ho nesnáším.

"Víš co?" Dala jsem si ruku v bok.

"Co?" napodobil mě.

"Já si toho Harryho teda na pomoc zavolám!" pousmála jsem se nad jeho ublíženým výrazem.

"Fajn! Je mi to jedno! Klidně se s ním tady i vyspi! Třeba tě hned po zážitku se Stylesem požádá o ruku, ale JÁ! JÁ ti za svědka na svatbu nepůjdu!" jančil jako poblázněný.

"O to tě nikdo nežádá, Maliku!"

"A teď si udělej zase to kouzlo s větříčkem a prachem, zmiz a dokud tě nepožádám, nevracej se!" dokončila jsem svůj, až moc tvrdý a krutý, proslov. Zvláště nad slovem 'NEVRACEJ' se Zayn posmutněle podíval na zem.

"Když chceš, vždyť ty mě jednou ještě budeš potřebovat." Tímhle skončil a na mé přání se vypařil. No Ell, tohle jsi trošku přehnala. Vážně, jen trošičku. Co kecám, zase jsem to podělala.

"JSEM PŘÍZRAK Z DALEKÉHO VESMÍRU!" vybafl na mě Harry s podprsenkou na hlavě přes dvířka kabinky. V tu chvíli jsem poskočila snad dva metry vysoko.

"HARRY, sakra, víš, jak jsem se lekla?" Tak tohle byl šok, jak blázen…

"Promiň, já jen. Sranda, né?" usmál se a tu maškarádu si ze svých kudrlinek odhodil.

"Jé, nepotřebuješ pomoct?" všiml si ramínka. Tak co Ell, potřebuješ pomoct? Vážně to uděláš, aby byl Zayn ještě víc zraněný, protože se mu očividně líbíš? Nebo si to necháš spravit od Harryho, do kterého ses zamilovala? Opravdu jsem zvědavá, na tvou reakci, Ell, opravdu. Sakra, já už si mluvím sama se sebou?

"Hotovo!" usmál se vítězně Harry. Probudím se za 5, 4, 3, 2, 1... ON MI TO JAKO SPRAVIL?

"No, uhm... Tak asi, no. Díky." Rychle jsem se otočila zády k němu, přece jen se pořád stydím. Nebo ne? Ale ano, Ell, stydíš!

"Ještě pořád čekám na tu přehlídku!" poklepal mi na rameno.

"Jojo, hned to bude." Šel jsi zpátky sednout na gauč před kabinkou. Tak do toho Ell, ať už to máš za sebou. Poslední úpravy v zrcadle. Může se vyrazit. Ještě nakouknu před dvířka, jestli se náhodou nevypařili, ale tentokrát štěstí nestojí na mé straně a Harry si vedle Pheobe na gauči už nervózně poklepává nohou. Otevírám dvířka, vycházím. První reakce bylo sborové 'Oooooo' od těch dvou na pohovce.

"Ell, tohle si musíš koupit!" Ve vteřině ke mně přiběhla Pheobe a celou si mě prohlédla a ohmata - sakra, ona je lesba? Už se blížil i Harry, sakra.

"Zpátky do kabinky! Zpátky do kabinky!" hlásal můj mozek alarm. Mé nohy rychle zareagovali s mozkem (Opravdu nečekané) a já se ocitla v kabince.

"Ale Ell, vylez, vždyť ti to sluší," mrmlal za dvířky Harry.

"Ne," odporovala jsem.

"OKAMŽITĚ NEBO SE K TOBĚ DO KABINKY NATLAČÍM!"

"Hele, nevyhrožuj mi!" zasmála jsem se. STOP! Až teď, ano TEĎ, mně došlo… Zayn, on mě vidí, že? Vidí všechno to, co dělám. Ell, neříkají ti blesk? Uhh, Harry se protlačil do kabinky.

"Jsem tu," usmál se a hned mě začal skenovat pohledem. Od hlavy až k patě. Tak nepříjemný pocit. Grr.

"Tak, tohle ti klidně zaplatím i já!" zkonstatoval.

"Jé, díky, ale to opravdu nemusíš. Já si to kupovat nehodlám. A teď pryč, jdu se převléct." Ukázala jsem směrem na dveře. Konečně chvilka klidu. Bez Harryho, bez Zayna, bez…

"Ell! Harry ti koupil to prádlo! Vzal úplně stejný číslo a už ho má v tašce!" klepala mi na kabinku Pheobe. Tak nic.

"Klidně, ať ho koupí, nevím, kdo ho bude nosit. Já - NE!" Vyšla jsem z kabinky směr VÝCHOD z obchodního centra. Oba cupitali za mnou.

Diary a famous starWhere stories live. Discover now