0.03 Change is here

132 8 0
                                    


Dneska jsem se dozvěděl úžasnu zprávu! Přesně za rok podstoupím operaci. Už nebudu kluk Charles, ale budu holka. Jsem strašně šťastný. Konečně se to splní, nebudu si muset hrát s panenkama ve skříni a oblékat se do šatů ve skříni. Mamka mi to dneska na návštěvě řekla! Páni to je ale překvapení. No, ikdyž se vlastně divím, že to táta schválil, vždycky si myslel, že jsem problémový dítě. Těším se, až zase uvidím Ali a Jasona, samozdřejmě i tetu Carol, opět mamku a tátu. Táta mě sem zatím nepřišel navštívit. Nedivím se mu. Asi nedokáže přijít do blázince Radley, kde je jeho syn zavřený mezi bláznama. Možná i já jsem blázen. Totální cvok, že chci a budu holka, jenže takhle to prostě je. Tohle nejsem já. Mé opravdové já není Charles DiLaurentis, kluk v šatech. Ještě jsem tu nic nepsal o Bethany. Bethany Youngová je největší mrcha ze všech! Víte co ta šílená mrcha udělala? Večer jsme si šli povídat na střechu Radley. Byl jsem tam oblečený v šatech. Řekla, že jsem krásný, absolutně nádherný. Řekl jsem jí, že bych rád odešel a ona na to jen, že to je jednoduché. Najít nějakou výmluvu. Beth řekla:,,Můžeme říct, že jsme se ztratili v lese a vychovali nás vlci.'' a já jen na to, že je amatérka, že mám lepší a řekl jsem:,,Musíš říct, že nás vychovali feťáci a že nás prodali za dávku. Naši vlastní rodiče, chápete to? Prosím nenuťte mě o tom mluvit, je to příliš bolestivé.'' To Bethany zírala. Řekla na to jen, že jsem dobrý. Potom nastalo peklo. Přišla tam paní Cavanaughová a já měl šaty. Nesměla mě v tom vidět, bylo by to až moc trapné.

Bethany jen řekla, že to zařídí. Něco paní Cavanaughové řekla, tak se postavila ke kraji střechy. Bethany asi ruplo v hlavě a shodila ji. Byl jsem v šoku. Zeptal jsem se Bethany, co to sakra udělala. Víte co mi řekla? Že jsem totální cvok a že jsem ji shodil. Přitom to není pravda! To byla Bethany. Samozdřejmě mi nikdo nevěří, kdo by taky věřil klukovi v šatech. Je mi moc líto syna paní Cavanaughové. Jmenuje se Toby a několikrát tu byl na návštěvě. Ach jo, proč jsem to musel zase schytat já? Začali mě dopovat dalšími a dalšími sedativy a léky. Pořád z nich slintám na polštář. No nic, další zápis bude asi až budu po operaci. Ale ještě uvidím.

-Charles.

>Tuhle část věnuji úžasné Penguin_Bravis , skvělé spisovatelce, bývalé blogerce a kamarádce:) Snad se líbí. Dejte jí follow a přečtěte si její příběhy, protože je skvělá a stojí to za to. Jinak plánuji další příběh s obsazením Ariany Grande a Victorii Justice, ty budou hrát hlavní postavy:) <




Charlotte's Diary PLL [CZ]Where stories live. Discover now