0.13 Black Hoodie

90 5 3
                                    

Netušila jsem, že pro ně budu kamarádka. Nevím co si mysleli, že když jsem byla Alisonina ''kamarádka'', tak že budu i jejich? Omyl zlata. Tohle neplatí vždycky. Něco bylo fajn, ale něco už bylo příliš. Ano, mluvím o lhářkách. Ty holky si snad mysleli, že fakt budu jejich kamarádka. Neuvěřitelný.

Potom, co jsem přišla z práce, se mi nechtělo dělat vůbec nic. Jen jsem si sedla na židli a přemýšlela. Věděla jsem, že máma brzy zjistí, že nejsem v Radley a vypukne peklo. Tohle se nesmí stát. Cítím se zoufale. Nevím, co mám dělat. Nejspíš nic, Mona prý všechno zařídí. Chtěla bych ji vidět, chudinku, co sedí v Radley a slintá na polštář. Vím, že není dobré něco takového o ní říkat, když jsem byla v podstatě ve stejném stavu, ale nemůžu si pomoct. Jediná věc, která by mi teď pomohla, by byla Mona. Jenže ta je v Radley a ani neví, že existuju. Brzy mě pozná.

Pořád se cítím prázdně. Taková ta prázdnota, jako když ztratíte přítele nebo něco. Jakoby mi něco chybělo. Myslím tím něco uvnitř mě. Nedá se to popsat, je to prostě pocit.

Neměla bych zmizet? Z Rosewoodu? Nejsem tu zbytečně? Třeba mě Mona jenom obehrála, aby někdo pokračoval v její hře. To je blbost! Nemůžu si to nalhávat. Jsem jenom člověk. Jsem originální a nenahraditelný člověk. Přece jenom, něco na tom bude.

Pořád jsem pozadu. V práci už dlouho nejsem, ale to nevadí, povím vám něco o Spencer, Arii, Hanně a Emily. Aria mi zničila koberec. Spencer jsem zavřela do šatny. Hanna se pořád schází s Calebem. Emily je pořád nejslabší článek. To už zase předbíhám.

Aria mi polila bílý koberec vínem. Víno jsem pila já, ne Aria, ale to je fuk. Jela jsem pro jídlo, když se to stalo. Aria je takové nemehlo. Vím, že ji to mrzelo. Snažila se dělat všechno pro to, aby ten flek vyčistila. Blázen je ta holka, opravdu.

Spencer. Ta tu dlouho nebyla! Potřebovala jsem pomoct s krabicemi. Nosila jsem nějaké věci ještě do práce. Spencer se nabídla, že mi pomůže. Nanosila nějaké krabice do šatny, to ovšem netušila, že jsem si vzala inspiraci z toho, co jsem ji slyšela říct. Ve škole mluvila něco o hadech a tak mě hned napadlo strčit hada do šatny, kam Spence ponese krabice a zamknout ji tam. Byla to opravdu legrace. Křičela jenom:,,CeCe! Pomoc CeCe! Prosím! Sakra CeCe!'' Chtěla jsem jí pomoct, jenže jsem byla venku, kvůli poslední krabici, kterou mi zapomněli dát. Jaká smůla. Asi si říkáte chudák Spencer! Ale ne!! Ta mrcha si to všechno zasloužila, a to bylo ještě v pohodě, ještě uvidí co jim -A provede. Jsem jejich přátelský nepřítel. Abych nebyla špatná ''kámoška'' tak jsem dala Stevenovi (můj ''kamarád'' na Upennu) Spenceřinu přihlášku na Upenn. Žádný Steven ovšem není. To zařídila pouze a jedině -A.

Ty dvě už nebudu řešit. Jednoduše, to se stalo za poslední dny. Ještě k tomu mě vyslýchal ten debilní policajt Wilden. Nechápu o co mu sakra šlo. Pořád po mně něco chtěl. Nemůžu přece odpovídat na otázky o mé rodině! tohle jsem si říkala a je to pravda. A co je mu vůbec do toho? O mně, Alison, mámě, Jasonovi a otci neví vůbec nic! A o Cape May taky ne. Je úplně jedno, že tam kdysi byl, do mojí rodiny mu nic není. Proto jsem musela zmizet z Rosewoodu. Konečně může začít pořádná -A hra.

Pro: všechny

Od: -A

Chyběla jsem vám mrchy? líbá -A.

To byla moje první -A textovka. Mám tolik informací, tajemství, fotek, videí a dokumentů. A hlavně peněz. Mona rozhodně nešetřila. Kde vůbec všechny ty informace brala? A ty věci? Černé kapuce, telefony, předplacené sim karty, mikročipy, flešky a všechno. Naučila jsem se toho opravdu hodně.

Moje -A hra začíná. Nic moc jsem zatím neudělala, ale Monu brzy pustí z Radley, už teď se z něj tajně vykrádá. Chce svou hru zpátky, ale já jí ji už nedám. Možná budeme skvělý -A team!

-Charlotte

Kisses -A.

Charlotte's Diary PLL [CZ]Where stories live. Discover now