0.15. Big PlAn

84 3 2
                                    

Ahojte, omlouvám se, že jsem dlouho nic nenepsala. Znáte to, měla jsem spoustu práce s posíláním esemesek, focení fotek, nahrávání videí a podobně. Tohle dělá klasická -A. Musím vám říct, že je lepší všem rozkazovat než být nějaký poskok a plnit mé příkazy. Hra je tímhle o něco zajímavější.

Nejvíce mě překvapilo, že se k nám do -A Teamu připojila jedna ze 4 lhářek. Ano, opravdu jsem nečekala, že nakonec poslechne Monu a přidá se k nám. Mona jí členství už jednou nabízela, ta to bohužel odmítla. Ale teď, teď se opravdu překonala. Mona i já ji pořád sledujeme, aby neudělala nějakou blbost, přece jenom je nováček v našem teamu. Nečekali byste, která to je. Je to ta nejchytřejší a má starší sestru. Ano, je to Spencer. Spencer měla pozvat Hannu, Ariu a Emily na párty, která by byla v hájovně blízko Rosewoodu. Perfektní plán.

Měla jsem v plánu udělat něco velkého, abych se přesvědčila, jestli je Alison opravdu naživu. To jsem ovšem netušila, že Spencer není na naší straně. Ukázalo se, že využila náš A Team k odhalení mě a Červenokabátnice. To mě opravdu rozčílilo! Ale nebylo to ještě zdaleka to, co mi překazilo plán. Půjdu na to hezky po pořádku.

Holky věděly, že je ten večírek past, proto přijeli na naši párty dřív a převlékly se v autě. Po okně rychle vylezly nahoru do hájovny a chvíli poslouchaly rozhovor Mony, Tobyho a Spencer. Toby a Spencer jsou opravdu dobří. Oblafnuli mě všichni. Dokonce i mí vlastní Áčka. Toby vzal Spencer z chaty a Mona si myslela, že se se mnou sejde. Marně. ''Se mnou'' se vlastně skoro setkala Spencer. Byla skrytá v lese, když červenokabátnice přiletěla letadla a šla za mnou. Spence ji sledovala, ale pak se jí červenokabátnice naštěstí schovala. Holky se s ní ještě nesetkaly, ale brzy se setkají. Ještě nemají páru, kdo je ta holka.

Červenokabátnice se semnou setkala a dala mi předběžné informace. Bohužel mi plán překazila Shana. Kéž by Ali věděla, že hraje na obě strany. Shana zapálila chatu a Wilden je zamkl v té hájovně. Byla jsem tak naštvaná, tohle nebyl můj plán, to se totiž nemělo stát. Cítila jsem se tak provinile, že se něco stalo kvůli mně, když jsem tomu mohla zabránit. Jakmile se Shana objevila, věděla jsem, že to není dobré a měla jsem pravdu. Rozpoutalo se peklo. Hájovna začala hořet, Mona i Hanna, Emily a Aria byly uvnitř a já jsem nevěděla, co mám dělat, a proto jsem poslala červenokabátnici, aby rychle otevřela hájovnu a vytáhla holky ven. Co by to pak bylo za hru bez figurek? Hra by skončila a to jsem rozhodně neměla v plánu. Červenokabátnice vytáhla Monu, Emily a Ariu. Když se vrátila zpátky, Hanna byla pryč. Nevěděla, co má dělat, nemohla riskovat odhalení, tak se vrátila zpět za mnou. Jakmile jsem se dozvěděla, co se stalo, rychle jsem běžela k hájovně, abych viděla, jestli jsou holky v pořádku.

Chvíli jsem čekala, než se proberou a pak přiběhla Mona. Zeptala se holek na zvláštní otázku, která zněla:,, Viděla jste ji některá?'' Bála jsem se, že myslí moji červenokabátnici Saru Harvey, která mi pomáhá. Doufala jsem, že řekne Alison a né Saru. ,,A koho?'' zeptala se nechápavě Emily. Nedivím se jí, kdyby na mě Mona vyhrkla takovou otázku, asi bych na ni zírala jako na  člověka, kterého právě pustili z Radley. Monu sice pustili z Radley, ale to je už chvíli. ,,Alison, vytáhla mě ven, všechny nás vytáhla.'' řekla Mona. Byla jsem nervózní. Sara totiž měla na sobě masku Alison. Jenže potom i Emily a Hanna řekly, že ji viděly, když přiběhla Spencer, tvrdila totéž. Věděla jsem, že jsem se nezbláznila, Ali byla opravdu naživu. Tenhle risk za to stál, i když jsem kvůli tomu musela obětovat holky a můj plán se s objevením Shany celý změnil.

Musím vymyslet způsob, jak se s Ali spojit.

-Charlotte

Kisses -A

/omlouvám se, že dlouho nebyla kapitola, ale předtím se vysílalo PLL a vy víte (kteří sledujete PLL), že Charlotte zabili, takže jsem čekala, jestli odhalí jejího vraha, abych věděla, jak dál pokračovat s příběhem:) /


Charlotte's Diary PLL [CZ]Where stories live. Discover now