0.10 Mad Girl

71 7 4
                                    

Přemýšlím, že jsem dlouho nic nenapsala, ale divili byste se mi? Přišla jsem o možnost chodit ven, přestala jsem chodit na hodiny na Upenn a všechno se zvrtlo. Mimo to, Bethany se nevrátila do Radley. Nevím co s ní je, doktoři ji hledají a... radši nic. Nebudu to zbytečně rozpytvávat. Máma mě pořád navštěvuje, ale cítím, že náš vztah je horší. Mamka se na mě pořád zlobí a strašně mě to ubíjí. Je to příšerný pocit, vážně, tohle si nechcete zažít. Aby toho ještě nebylo málo, dopují mě pořád nějakými sedativy a prášky. Dělají to zbytečně. Já opravdu nejsem nemocná. Co by dělali, kdybych tady v Radley umřela? Už tak jim dva pacienti utekli.  Moje rodina by je žalovala. Spíš moje máma, protože Jason stále nemá páru kdo jsem a Alison též. Bože, kéž bych jim to mohla říct. Třeba by mě chodili navštěvovat.

Tohle píši z důvodu, kvůli kterému alespoň trochu zapomenu na to, co se stalo. Přivezli sem novou holku. Nevím přesně její jméno, ale mám dojem, že se jmenuje Mona. Nejsem si jistá, ale to je fuk jak se jmenuje. Pořád mi vrtá hlavou. Včera jsem s ní mluvila a dneska k ní půjdu zase. Povídá nám úžasné historky. Tyhle opravdu stojí za to zemřít. Mluví pořád o nějakých 4 holkách na střední. Jména si pořádně nepamatuji, ale určitě je ještě několikrát zmíní. Povídá mi, co všechno dělala těmhle holkám. Je ovšem divné, že si myslí, že jsem Alison. Alison je bohužel mrtvá. Mojí vinnou. Ach jo, už je to zase tady. Nebudu sem psát mé pocity, napíšu raději něco o Moně. Pořád říká něco o nějaké hře, kterou hrála. Mohla by to být zábava. Vkrádám se jí večer do pokoje a to jen kvůli jejím příběhům. Doktoři to nesmí zjistit, nebyli by moc šťastní, kdyby se dozvěděli, že chodím do pokoje nově hospitalizované holky, když jsem ještě před pár měsíci utekla. Samozdřejmě, že neví o Alison. Proboha, to by se semnou nebavil už snad nikdo. Teď je tu ovšem Mona a jediné co mě zajímá jsou její historky. Historky co dělala holkám. Nevím jestli jsou pravé, vypadá to ale, že ano. Jsem jimi už posedlá, nebo možná začínám být. Neříkám, že je úplně super, když si myslí, že jsem moje mrtvá sestra Alison, ale hlavní je, že mi vypráví ty příběhy. Až jí pominou léky, nevím, co budu dělat. Možná se jí představím jako Charlotte, ale nevím, jestli je to bezpečné, protože pár lidí už mě zná jako CeCe.   Budu vám o tom psát.

-Charlotte

/konečně další část. Omlouvám se, že delší dobu nebyla, ale většina z vás to asi zná. Škola. Kdo sleduje PLL, tak ví... >Spoiler< , že Charlotte je mrtvá. Moc mě to mrzí, tak jsem si řekla, že napíši další část. Snad se líbila:) xoxo Tori.

Charlotte's Diary PLL [CZ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat