0.05 Knock, Knock.

96 9 1
                                    

Dneska za mnou přišla mamka. Zaklepala, když jsem si vypisovala zápisky z Chemie. Naposledy mě přišla navštívit asi před týdnem. Netušila jsem co se děje, navštěvovala mě minimálně jednou za dva dny. Byla jsem strašně ráda, že ji vidím, objaly jsme se. Mamka mi řekla, že má skvělou novinku. Sice nevím, jak jsem si to mohla myslet, ale myslela jsem si, že mě pustí. Ikdyž by to byl asi zázrak, jelikož mám podle doktorů na krku smrt paní Cavanaughové. Jistěže mi nevěřili, že za to mohla Bethany, ale už se k tomu nechci vracet. Máma řekla, že mě nepustí ven. Jakmile mi tohle řekla, povzdechla jsem si, protože jsem si najivně myslela, že by to máma mohla vážně zařídit. Nemluvila jsem s ní o paní Cavanaughové, vím jen to, že mamka zaplatila Wildenovi, aby byla její smrt prohlášena za sebevraždu. Nevím, jestli věří mě nebo Bethany. Nesnáším ji, zničila všechno ta malá mrcha . Máma poté dodala, že je to něco, jako by mě pustili ven, že mě skoro pustí ven. To už jsem byla trošku veselejší a nebyla ta skleslá.

,,Povolili ti přednášky na Upenn.'' prohlásila mamka poté, co jsem si k ní sedla na postel. Strašně mě to dojalo, začala jsem trochu plakat a mámě jsem jen řekla:,,Jak jsi to, jak jsi to dokázala?'' Mamka se na mě jen usmála:,, To ty Charlotte. Ukázala jsi jim jak chytrá jsi a jak pilně studuješ.'' dodala. To mě dojalo ještě víc. Nenapadlo by mě, že by mi povolili hodiny na Upenn. Zrovna mě Charlotte DiLaurentisové, která podle všech zabila paní Cavanaughovou, byla malý klučina v holčičích šatech a málem utopila svou mladší sestru Alison. Jenže, je to tak. ,,A teď přestaň plakat.'' řekla mi ještě máma. Objaly jsme se a chvíli si ještě povídali. Hned zítra prý nastoupím. Mám v celku štěstí, zítra se budou studenti fotit do ročenky. Asi proto mám nastoupit už zítra. Strašně se těším, určitě to bude zábava. Potom co máma odešla, jsem si šla dopsat svůj zápisek, který jsem si vypisovala, když máma přišla. Potom jsem si šla psát svůj deník. Vlastně můžu říct, že tenhle deník. Charlottin Deník, do kterého si Charlotte píše všechno o Radley a teď si vlastně bude psát i o škole. Můžu jen dodat, že se strašně těším!! Myslím, že ani neusnu. Konečně budu mít nějaké kamarády, s někým se tam seznámím. No prostě to bude paráda! Už mám nachystané oblečení, co si vezmu.

-Charlotte

/Tahle část je kračí, nechtěla jsem toho sem moc cpát. Další část vyjde na 100% buď ještě dnes večer, nebo v úterý. Napiště, kdybyste chtěli další část:) /



Charlotte's Diary PLL [CZ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat