0.11. Deal

71 6 0
                                    

Trochu jsem naštvaná. Nechce se mi o tom vůbec psát. Včera večer jsem byla za Monou. Vyprávěla mi další úžasné historky o holkách. Konečně jsem si zapamatovala jejich jména. Jmenují se Aria, Spencer, Emily a Hanna. Je zajímavé kolik toho o nich ví. Alison je. Byla. Jejich kamarádka. Kamarádily se hodně dlouho, dokud - však víte.

Už bych vám možná mohla říct, proč jsem naštvaná. Moně začali snižovat dávky léků. Za chvíli pomine to omámení léky a já kvůli tomu přijdu o její historky. Kdyby se dozvěděla, že nejsem CeCe ale Charlotte, dopadlo by to špatně. Ona mě vlastně ani pořádně nezná. Jeden doktor odsud mi dal návštěvnickou kartu. Dalo by se říct, že kartu, prostě takovou tu vysačku, snad chápete. Cedulku! Ano, dal mi ceduku, konečně jsem si na to slovo vzpomněla. Dal mi cedulku se jménem CeCe Drake. Sice nechápu, proč mi tak pomáhá a stará se o mě, ale hlavní je, že mám tu kartu. Jmenuje se Wren Kingston a je to brit. Ten jeho britský přízvuk už mi začíná lézt na nervy. Pořád se mě na něco ptá a  otravuje. Je to děsné. Nicméně, šla jsem navštívit Monu v červeném kabátku, dá se říct. Opravdu bylo zvláštní, když mi řekla, že udělala všechno co se po ní chtělo.  Prvně jsem netušila o čem to mluví, že je asi pořád nadopovaná. Po té jsem ale řekla, že jsem na ni pyšná a ať dál užívá léky. Stále si myslela, že jsem Alison, možná Ali nosila červený kabát často, a tak si mě Mona spletla. Navíc Alison i já jsme blondýnky.  Dále jsem chtěla vědět o holkách víc, potřebovala jsem vědět všechno. Mona mi dále vyprávěla co všechno jim udělala a to bylo jediné na co jsem se vždycky těšila. Uzavřela jsem s Monou velmi zvláštní dohodu. Věděla jsem o její hře téměř všechno, proto jsem jí navrhla můj plán. ,,Když mě dostaneš ven z Radley, budu s tebou hrát tvojí hru.'' řekla jsem Moně. Na poprvé trochu váhala, skoro nebyla schopná mluvit. ,,Popřemýšlej o tom.'' dodala jsem, když jsem odcházela.

Začala jsem Moně posílat zpřeházené rýmy, hádanky a křížovky, doufala jsem totiž, že se nadchne pro tuhle hru znova. A stalo se. Odpoledne jsem za ní šla, potřebovala jsem vědět k jakému závěru došla a souhlasila . Řekla mi, kde přesně schovala své telefony a kde má doupě. Až budu posílat výhružky a smsky, mám se podepisovat jako -A. Netuším proč -A , to je ale jedno, hlavně že budu venku a budu hrát její hru. Brzy budu velitelka celého -A Teamu, neboli její hry já. Bude to zábava, uvidí!

-Charlotte

Charlotte's Diary PLL [CZ]Where stories live. Discover now