0.17 Red Coat

63 2 0
                                    

Dnes jsem udělala skvělý tah. Naplánovala jsem to skvěle, nakonec to stejně vyšlo. No jaká jsem? Jistěže nejlepší. Kdo je lepší v téhle hře než já? Nikdo.

Spencer a Toby jeli čmuchat do Ravenswoodu. Ony si pořád myslí, že v Aliiným starým deníku najdou něco, co by jim pomohlo odhalit bermuďáka nebo samotnou A. To se samozřejmě nestane. Kdyby Spencer nebyla naspeedovaná a ostatní měly otevřené oči, už by dávno zjistily, že bermuďák je jejich skvělý bývalý učitel a Ariin přítel Ezra. Nemůžu říct, že je Spencer naspeedovaná, už né, protože její mamka a taťka na to přišli a byl malér, dokonce k nim domů Veronica přivedla nějakého drogového poradce Deana. Naštěstí toho Spencer zbavil, ale já jsem Spencer o pár dnů později poslala dáreček. Aby si neřekla, že jsem jí nikdy nic nedala, a že jsem špatný člověk. Abych jí udělala radost, poslala jsem jí celou novou lahvičku jejích prášečků.

Spence chtěla zjistit, kdo je paní Grunwaldová, jejíž fotku viděla v domě sester na jedné vysoké jménem Cierra asi. Opravdu mě nezajímá, jak se ta škola jmenuje, Spencer na tu školu vůbec neměla jezdit. Nechápu proč čmuchá, stejně se nic nedozví a bude mít akorát tak víc otázek. Například kvůli těm mrchám Shaně a Jenně se zbytečně honila. Nemusela ji vůbec sledovat.

Má to i jeden kladný bod. Mohla jsem holkám konečně poslat můj další dárek. Pilu v takévo černé kouzelnické krabici. Spencer je opravdu chytrá, přišla na to, ale ne dost chytrá. Pokud by byla dost chytrá, vzala by si ta mrcha tu pilu s sebou. Myslím, že ještě nevíte, o čem mluvím. Mluvím o kouzelnickém vystoupení ''The Great Charlemagne''. Myslely si, že mým vzkazem na té pile ''Dívejte se jak nechám holku zmizet'' jsem myslela toho kouzelníka. Kontrolovaly Ariu, kterou si ten kouzelník vybral na jedno kouzlo a přestaly kontrolovat samy sebe. Při téhle příležitosti jsem unesla Emily a strčila ji do dřevěného boxu, který jel na pásu, kde se sekalo dříví. Udělala jsem to za Alisoninými zády, ona neví, že jsem -A. Kdybych jí to řekla, už nikdy by mě nekontaktovala a to jsem nemohla dopustit.

Nařídila jsem Saře, ať si oblékne červený kabát, aby přivedla holky k Emily. Alison měla co dělat, aby tu pilu zastavila, skoro to nestihla. Emily se bála, že je v rakvi. Celkem tam byly 3 červenokabátnice. Já, Alison a Sara. O Saře Alison nevěděla, hned jak dovedla Spencer, Ariu a Hannu k pile, tak zmizela. Mezitím co Spencer následovala Alison až k Ezrově doupěti (Ezra měl spoustu fotek a videí všech lhářek, kvůli jeho knize, kterou psal, holky si myslely, že to doupě je -A.) já a Aria jsme měly docela drsný souboj. Chvíli jsme do sebe šťouchaly (doslova) a potom jsem chtěla uniknout, jenže provaz, na kterém jsem visela se roztrhl a já bych spadla dolů nebýt Arii, která mě držela. Bylo to od ní milé, ale bohužel jsem nakonec stejně spadla. Bála jsem se, že umřu, ale nakonec jsem se probrala a utekla jsem.

Brzy se stane něco neočekávaného, uvidíte.

-A

-Charlotte

Charlotte's Diary PLL [CZ]Where stories live. Discover now