0.18 She's a cold bloody killer

52 4 0
                                    

Znáte ten pocit, když si z někoho děláte srandu, toho to pak přestane bavit a chce se vás zbavit, ale nejde to? Ne? Já taky ne, ale naše drahé lhářky by vám o tom dokázaly povídat věčnost.

Od mého posledního setkání s Alison uplynula nějaká doba a já se opět skrývala pouze za textovkami. Musím vám říct, že lhářky se opravdu snažily, aby se po dvou letech znovu setkaly se svou B.F.F. Alison. Mluvím o tom, jak jely hledat Alison do Ravenswoodu, našly ''A doupě'' a šly na párty, která byla na hřbitově. Lhářky bohužel netušily, že nenašly ''A'' doupě, ale Ezrův byt na výzkum kvůli jeho knize. Když uviděly červenokabátnici běžet do sto let starého domu, myslely si, že se zbláznily, protože v prostoru kam běžela Alison nebylo vůbec nic. Pak naše chytré lhářky přišly na to, že když posunou sochu, tak je to vlastně takový tajný vchod do toho baráku. Musela  jsem se pobavit, tak jsem otevírala dveře, aby dovnitř foukal vítr, zhasínala světla a nakonec ''UNESLA'' Hannu od ostatních. Hanna se zavřela v telefonní budce a já ji tam zamkla. Byla to strašná sranda, nemohla se odtamtud dostat. Potom ji našla ta šílená Miranda, která jela s Calebem v autobuse. Zjistila, že její strýc v tom domě už dlouho nežije, protože je po smrti.  Cítila se v šoku, když před tajným vchodem uviděla hrob s svojí fotkou.

Teď je tu větší problém. Poldové mě zavřeli za Wildenovu vraždu. Ten polda Holdbrook je opravdu hrozný idiot, myslel si, že bych mu všechno vyklopila? Jen jsem mu řekla, že je Alison naživu a už dělala, jako bych mu všechno vykecala. Později mě odvedli z výslechu a na chodbě stála moje matka. Dívala se na mě vražedným pohledem, jako bych někoho zabila. Ikdyž já jsem vlastně někoho zabila. Wildena. Udělala jsem to hlavně kvůli Alison a navíc ten pošuk by mi nikdy nedal pokoj. Dostal, co si zasloužil, idiot.

Nemohla jsem tam jen tak trčet, musela jsem se nějak dostat z vězení. Naštěstí mi s tímhle pomohla matka, která podplatila nějakého poldu, aby mě vyvedl ven a já bych jakože utekla. Omráčila bych poldu, sedla za volant a ujela pryč. Plán vyšel a já se odtamtud opravdu dostala. Neměla jsem moc času, protože jsem potřebovala rychle přijet do New Yorku, abych mohla zastrašit mé milé lhářky a setkat se s Alison. Shana chtěla Alison ublížit a Alison samozřejmě i s lhářkami zdrhly na střechu, kde se čirou náhodou objevil Ezra, kterého Shana postřelila. Ta pak přeskočila střechu, aby ji lhářky nemohly naoplátku také postřelit. Ezru odvezli do nemocnice. Alison s Ariou šly do nemocnice, aby tam Aria mohla počkat na to, jak dopadne Ezrova operace. Ta mrcha Shana samozřejmě přišla za Ariou a chtěla zabít Ezru. Naštěstí to přežil. Jen díky pohotové reakci Arii a rychlou lékařskou pomoc. Pak nastala ta nejlepší část. Překecala jsem pár lidí, aby si sehnali masku a černé hadry, abychom mohli Alison obklíčit a vystrašit. Naše naivní chudinka si myslela, že ví kdo je ''A''. Omyl.

Děvčata se pak sebrala a odešla do Fitzgeraldova divadla. Opět se tam objevila ta mrcha Shana, která chtěla moji sestru zabít. Díky bohu, že přišla Aria a zabila ji. Sice jí z toho bylo hrozně a neudělala to naschvál, byla to sebeobrana, ale zachránila mou sestru! Panebože, byla jsem tak šťastná. Později co lhářky usnuly jsem chtěla mluvit s Alison, tak jsem ji probudila a šly jsme do jedné místnosti, ze které jsme pak šly do kavárny. Tam na nás čekal Noel, který mi dal pas a letenku do Francie, abych mohla zdrhnout a poldové na mě nemohli. Letenka i pas byly pod jménem Vivian Darkbloom. Alison tím pádem nemohla utéct od -A.

Pokračování příště, těšte se lháři!

Kisses -A

-Charlotte

/Moc se omlouvám, že nebyla tak dlouho část, ale kdo sleduje, tak ví, že to bylo zajímavé ohledně smrti Charlotte, tak jsem se snažila přemýšlet nad tím, jak to zakomponovat do tohoto příběhu a jak příběh ukončit. Trvalo to docela dlouho, tak promiňte, už slibuji, že budu vydávat pravidelně! /

Charlotte's Diary PLL [CZ]Where stories live. Discover now