0.20. Mona's BIG Plan

41 5 0
                                    

Nemám slov.  Vyšlo to naprosto dokonale. Teď přichází tvrdší hra než kdy předtím!

Ani nevím, čím bych začala. Asi tím, že se v Rosewoodu stala strašná věc. Řeknu to jednoduše a stručně. Mona měc chtěla přechytračit a zjistit kdo jsem, ale to se tak trošku nečekaně zvrtlo.

Věděla jsem, že se mě Mona snaží přechytračit, akorát jsem to nedávala najevo. Ve chvíli, kdy se Mona snažila o svůj plán jsem se do toho vložila já. Když jsem ji viděla loučit se svou matkou, tak už jsem byla nachystaná. Mona zamkla a odešla do svého pokoje, kde volala Arii, že je Alison ''A''. Její poslední věta byla:,,Alison je A. A teď to můžu dokázat.'' Omyl. Mona nemohla dokázat absolutně nic, protože byla vedle jak ta jedle. ''A'' není Alison, sice je to někdo hodně blízký, ale Alison ne. Musela jsem skončit Monin plán, tak jsem ji jednoduše přepadla v pokoji, ''shodila'' ji ze schodů a začala s ní mrskat o zem. Zní to sice strašně, ale byla úplně v pohodě. Mona měla čistou ''náhodou'' zaplou kameru, která směřuje na hlavní dveře. Ona totiž Mona měla po svém domě ještě na díkuvzdání spoustu vybitých kamer, ale ta jedna byla zaplá. Tu jsem samozdřejmě zapla já, aby si všichni mysleli, že to Alison zabila Monu, jak to bylo původně v plánu. Mona by nebyla mrtva tak ani tak. Ani kdybych se do toho nepletla ani kdyby ano. Nemůžu se divit, že se do nečeho takového pouštěla. Lhářkám dluží úplně všechno. Musím uznat, že to vymyslela dokonale. Má v sobě pořád ''A'' nápady.

Chcete vědět jak to pokračuje? Mona je ''mrtvá'' v domečku pro panenky, Alison sedí ve vězení za Moninu ''Vraždu'' a lhářky se brzy ocitnou na místě, na které nezapomenou do konce života, uvidíte.

kisses -A

-Charlotte

Charlotte's Diary PLL [CZ]Where stories live. Discover now