0.16 Black Widow

74 5 0
                                    

Mona je vážně zrádkyně. Vím, že to vnímá jinak, ale ve skutečnosti jsme se dohodly. To ona bohužel neví. Byla zdrogovaná, a proto to byla nejlepší šance uzavřít dohodu.

Poté co holky odjely z hájovny, byla jsem vzteklá. Musela jsem něco udělat. Mezitím, co Aria, Spencer, Emily, Hanna a Mona odjely ke Spencer domů, já jsem je předběhla a strčila do města Wildenovo auto. Ten hlupák dostal to, co si zasloužil.

Nicméně jsem to nedořekla. Respektive nedopsala. Holky se sešly u Spencer, kde zmáčkly Monu a ta jim vyklopila vše co věděla. Je to ohromná lhářka. Myslela si, že když jim vše vyzradí bude o něco blíž k odhalení Červenokabátnice (podle Mony, holek a Tobyho velitelku -A Teamu) a já se vypařím. To není pravda. Já jsem pořád tady.

Mona ráno holky vzala do svého přívěsu, kde byly všechny mé věci. Od fotek a videí po Aliiny deníčky, přihlášky na vysoké, rentgeny a zdravotní stavy Spencer a Emily a dalších. Naštěstí Mona nevěděla moc. Mimochodem, musím pochválit ty malé holčičky.-Úžasný výkon. (Když holky včetně Mony uslyšely venku svoje jména, odešly z přívěsu a uviděly malé holčičky. Vypadaly podobně jako Alisonina parta a měly také panenky, které vypadaly přesně jako Aria, Spencer, Emily, Hanna a Mona. Holčičky tak taky vypadaly.) Řekly, že si s nimi Ali začala hrát, když se nastěhovaly. Nic moc jim ale neřekly.

Poté, co Mona odvezla svůj přívěs na ''bezpečné místo'' jsem věděla, že brzy něco zjistí, a tak jsem donutila Tobyho, aby mi přivezl přívěs. Jako odměnu jsem mu slíbila lékařské záznamy jeho mámy Marion. Chudák ani neví, jak zemřela. Mezitím, co byl Toby zaměstnán, tak se konal Wildenův pohřeb. Poslala jsem holkám esemesku, aby začly kopat. Jeho rakev byla v soukromém salónku. Byla zavřená-samozřejmě. Holky se měly porozhlédnout, aby našly, co jsem ukryla v jeho rakvi. Nechala jsem tam telefon Ashley Marinové. Chystám se ji obvinit z vraždy Wildena. Vím, že to není normální a možná nechápete, proč se zaměřuju na rodiče lhářek, respektive Ashley, ale to se brzy dozvíte. Možná jsem ďábelská, ale já cítím pouze to, že se chci setkat se svojí ''mrtvou'' sestrou. Mám ji strašně ráda, tak na mě nesmíte být naštvaní, že tohle všechno dělám. Kvůli komu jsem se taky stala -A a opustila Radley? Jenom kvůli ní, a také abych zjistila pravdu.

Holky našly telefon Ashley Marinové, ještě že tak, nebo by to nedopadlo dobře pro nikoho. Poslala jsem černou vdovu (opět Saru Harveyovou) na ten pohřeb, aby potvrdila, že je mrtvý. Holky na ni pořád tak zíraly.

Po skončení pohřbu jsem na Saru čekala v takové menší limuzíně před kostelem. Poté co odešel Holdbrook (policajt, který převzal případy Wildena) jsem holkám poslala tuhle textovku:

To: Emily, Spencer, Aria, Hanna, Mona.

From: -A

Pravda vás neosvobodí mrchy. Já vás s ní pohřbím.

Kisses -A.

Holky se tvářily, jako by někdo umřel, i když vlastně umřel. Ten magor Wilden, a ještě k tomu šly na jeho pohřeb! Viděla jsem je tam, a upřímně, moc to nechápu. Dále jsem jim poslala přílohu. Bylo to video, na kterém jsou lhářky společně s Monou. Mona se na tom videu vloupala do Wildenova auta.

Jsou opět tam, kde byly na začátku.

Kisses -A

-Charlotte






Charlotte's Diary PLL [CZ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat