0.08 She found out

80 8 4
                                    

Den co den je to horší. Opravdu ji nesnáším! Ne jen, že mi zničila život a svedla na mě vraždu, ale taky jí úplně hráblo! Totálně jí přeskočilo. Chcete vědět o kom mluvím? O tém bláznivé mrše. Ano o Bethany! První na mě svede vraždu paní Cavanaughové a teď ještě tohle? No to se mi snad jenom zdá! Zjistila, že moje máma měla poměr s jejím otcem a přeskočilo jí. Nevím odkud to zjistila, jen vím, že máma ji občas brala ven. Na nějakou ranč nebo tak něco. Vždycky když přišla smrděla od koní. Doslova. Možná si říkáte, že koně nesmrdí, ale vy jste na tenhle pach zvyklý. Já ne. Já jsem tu zavřená. Když nepočítám školu, tak prakticky pořád. Máma měla vzít na ranč radši mě, vlastní dceru než tu prolhanou mrchu. Pochybuju, že se to dozvěděla od mamky. Možná od nějaké sestry nebo od Eddieho. Eddie Lamb. Zaměstnanec Radley. Občas vyklopí něco, co by neměl, ale všichni si ho tu váží.

Ještě jsem vlastně neřekla co přesně tahle mrcha udělala. Už nedokážu ani říct její jméno. Když jsem byla ve společenské místnosti v Radley, Bethany se vkradla do mého pokoje a kradla mi věci. Mě! Co jsem ji krucinál udělala, že je na mě tak krutá? Tohle, to ale ne. Toto si nenechám líbit. Když jsem se vrátila pro talíř, který jsem si tam nechala od oběda, přistihla jsem ji při krádeži MÝCH věcí. ,,Co tady sakra děláš?'' zaječela jsem na ni, jakmile jsem přišla. Nic neřekla. Bylo jí to absolutně ukradený. Jen se na mě podívala a odešla. Ještě před jejím odchodem přiběhla sestra, která slyšela můj křik.,,Co se tu děje? proč tak křičíš Charlotte?'' zeptala se mě sestra. Bethany tam jen tak stála a nic neříkala. Viděla jsem jak se pousmála, tohle nezakecá. Myslela si, že problém mám jenom já. ,,Když jsem přišla, byla tady sestro, byla v mém pokoji. A hledala mé věci a kradla je!'' nevěděla jsem co mám říct, pochybuju, že mi kdokoliv veřil. Tentokrát mě ale Radley překvapilo. ,,Bethany! Proč jsi jí kradla věci? Co ti udělala? Hned se jí omluv.'' řekla ta tlustá černovlasá sestra. Bethany zase nic. ,,Bethany!'' zakřičela znovu černovláska. Vůbec nic na to neřekla. Nevím, jestli jí připadá v pořádku, že mi krade věci, ale asi jo. Každopádně, kdybych měla řešit každý její podraz do jednoho...Chtěla jsem říct, že bych skončila v Radley, jenže já jsem v Radley. ,,Fajn Youngová, přišla jsi o návštěvy tenhle týden. Půjdu to říct doktorce Sullivanové, která má tohle na starosti.'' rozzuřila se sestra při pohledu na Bethany.,,Hmm...'' zamručela jen Bethany. Sestra ji odvedla, ale to jí nezabránilo dalšímu vloupání. Dříve byla v pohodě. Dříve ano.

-Charlotte

(Tahle kapitolka bude něco jako dvoudílová. Sice se další bude jmenovat 0.08 She's gonna hurt mom, ale bude to na sebe navazovat.)




Charlotte's Diary PLL [CZ]Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ