0.14 Game On

62 2 0
                                    

Hra začíná, mrchy.

Jsem zase zpět a mám spoustu novinek. Monu už pustili z Radley. Myslíte si, že udělala zase to, co udělala? Pokud si to myslíte, tak máte pravdu. Ano, opět se připojila k -A. Být Spencer, byla bych neskutečně naštvaná. Ten její úžasný přítel Toby není zdaleka takový, jaký se zdá. Vždyť je u mě v -A teamu!

Víte co je nejvtipnější? Toby ani Mona netuší, kdo je hlavní -A. Jistěže je to Charlotte, ale oni nemají páru kdo jsem. Myslí si, že -A Teamu šéfuje nějaká ''red coat''. Říkají mi červenokabátnice, ale neví, že jsem v podstatě stejná -A jako oni. Ach jo, kdybyste věděli kolik mám zdrojů. Bezpečnostní kamery, klíče od bytů mrch, Monu a Tobyho. Toby je o něco lepší zdroj, navíc když je to přítel Spencer.

Nedá se, nezná ho tak dobře jako já. Znám jednu holku jménem Sara Harvey. Vy ji ještě neznáte, ale určitě ji poznáte. Když si moje milé lhářky myslí, že -A teamu šéfuje červenokabátnice, tak je při téhle myšlence nechám. Sara bude červenokabátnice.

Vím, že mi neuvěříte, ale pořád někde vídám blondýnu v červeném kabátku. Vypadá jako Alison, ale to není možné, Ali je totiž mrtvá! Sleduje holky a tak. Při tomhle mě napadl dokonalý plán. Určitě by se blondýna v červeném ukázala, kdyby byly mrchy opravdu v nebezpečí. Nemám snad pravdu? A pokud je to Alison, tak se ukáže na sto procent. Pořád cítím, jako by Alison byla naživu, možná je. Pokud tenhle plán vyjde, zjistím kdo je dívka v červeném a možná najdu svou sestru, pokud je naživu. Lhářky možná potrápím, ale kvůli Alison to risknu a obětuju je. Co když tam uhoří? Bude to moje vina, ale já už takhle dál nemůžu!

-Charlotte

-Kisses A.

/Trošku kratší kapitolka, ale píšu narychlo. Promiňte, že dlouho nebyla kapitola, ale máme toho ve škole opravdu hodně./

Charlotte's Diary PLL [CZ]Where stories live. Discover now