0.12. The best of Rosewood

83 5 8
                                    

RÁNO

Ach ta Mona. Ona snad ani neví, že se mnou uzavřela dohodu. Je mi jí docela líto, protože je pořád zdrogovaná, ale brzy jí léky pominou a nebudou jí dávat takové dávky, takže už vlastně bude v pohodě. Mám tu takový menší seznam, co udělat, až přijedu do Rosewoodu.

 V první řadě si zajdu do Brew na kafé, protože jinak bych ten den nezvládla. V Brew dělají skvělé kafé, ale vždycky to tak nebylo. Já sama nemůžu nic moc posuzovat, protože tu nebydlím příliš dlouho. Polovinu svého života jsem strávila v Radley. Zdravotní sestry si hodně krát povídali, že s příchodem nového majitele Brew,  se kafé zlepšilo snad o tisíc procent. Naposledy jsem si dávala nízkotučné latté, ale výborné je prý i capuccino. Každá kavárna nedělá dobré capuccino, ale Brew dělá určitě skvělé. Co by obyvatelé Rosewoodu dělali bez jejich starého dobrého Brew ?

Dozvěděla jsem se, pro mě velmi důležitou věc. Do Brew chodí naše malé lhářky skoro každý den. Pokud budu mít štěstí, možná na ně narazím. To by bylo úplně nejlepší. Musím se s holkami spřátelit, to je největší úkol dnešního dne. Musím se seznámit i s jinými lidmi, to je snad jasné, ale s holkami hlavně.

Už jsem psala, proč se ''stěhuju'' do Rosewoodu? Moje kamarádka Alison tu žila, navíc jsem chodila s jejím bratrem Jasonem. Pokud vám o mě vyprávěla, možná už o mně něco víte. Dostala jsem práci v butiku naproti Brew, takže si alespoň vydělám nějaké dolary. Budou se hodit. Kdyby se náhodou stalo, že by mě moje nové Alisoniny kamarádky chtěly navštívit, žádný problém, mám byt nedaleko butiku v centru. Mám to perfektně naplánované. Už budu muset jít, doufám, že se setkám s milovanými lhářkami. Celý den budu mít u sebe deník a budu zapisovat věci, co se mi staly, dnešní den je totiž den D.

ODPOLEDNE

Právě mám pauzu na oběd, a tak jsem si řekla, že není špatný nápad něco napsat do mého deníčku. Mám to ale štěstí. Zrovna ráno, když jsem byla v Brew, jsem narazila na jednoho sexy kluka, který pracuje jako barman. Dala jsem se s ním do řeči, abych nebyla ''nová holka v Rosewoodu.'' Chvíli jsme se bavili o jejich kafé a potom jsem slyšela, jak nějaké puberťačky řekli jméno ''Alison'' . Musela jsem se otočit, protože jsem chtěla opustit Brew. Doufala jsem, že ty puberťačky jsou moje lhářky. Otočila jsem se a bylo mi to hned jasné. Vždyť to jsou moje lhářky! Pomyslela jsem si. Konečně jsme se setkaly. Stály tam jen tři holky, nic jsem ale neříkala, věděla jsem, že mi o té poslední jedna z nich něco poví. ,,Děje se něco?'' zeptala jsem se tří holek, které na mě civěly, jako bych spadla z Marsu. Začaly jsme si povídat o tom, jak si myslely, že jsem Alison. Musela jsem jim říct, že mi o nich Ali vyprávěla. Vlastně jsem nelhala, opravdu mi o nich Alison vyprávěla, ale Mona mi vykládala mnohem víc.

Nevěděla jsem, jak se z téhle konverzace vymotat, tak jsem řekla, že spěchám do práce. A teď mám pauzu, která mi asi za 10 minut končí, takže musím běžet.

VEČER

Neuvěřila bych, že by se mi během dne něco takového mohlo stát. Emily za mnou přišla do butiku. Chvíli jsme si povídali o jednom sexy klukovi, který byl bratranec Mayi. Maya byla Emilyna přítelkyně, kdyby někdo nevěděl. Mimochodem, Ali mi říkala, že je Em lesba, ale nevěděla jsem, že je tak laskavá a milá. No nic, tohle přátelství není ''přátelství'', o které by stály. Až zjistí co jsem zač, nebudou se ke mě hrnout jako ke kámošce.

Předvečerem mi skončila s měna a já uviděla Emily vycházet z Brew. Daly jsme se opět do řeči. Em mi říkala, že Jenně (holka, kterou Alison společně s Hannou, Emily, Spencer a Ariou oslepila) se líbí bratranec Mayi. Jeho jméno je Nate? Nepamatuju si to přesně, nějak takhle. Abych se osvědčila jako kamarádka, vzala jsem si číslo Emily a rovnou jsem si přepsala z Emilyna telefonu kontakt na tu Jennu. Zavolala jsem jí a řekla, že Nate je můj kluk a pokud s ním ještě promluví, oslepím ji. Netušila jsem že je slepá. Fajn, věděla jsem to, ale kde by pak byla legrace?

Emily se po mém hovoru tvářila, jako bych zabila jednorožce. Pomohla jsem bratranci Mayi, takže nechápu o co jí šlo. Tvářila se úplně stejně jako Spencer a Aria dnes ráno, když mě viděly. Ty naivky si myslely, že jsem Ali, jenže ta je mrtvá! Kolikrát jim to mám ještě opakovat? Za oknem jsem slyšela, že jsem mluvila stejným stylem jako Alison. Byla jsem jí prý podobná i chůzí, pohybem boku a podobně. Imitovala jsem Alison jak nejlépe to šlo, mají štěstí, že si toho všimly.

No nic, byl to zajímavý den, jako Charlotte bych se moc neosvědčila, ale jako CeCe ano. CeCe, aka. bývalá kamarádka Alison a nová ''kamarádka'' lhářek.

-Charlotte

/Trošku delší kapitolka, tak snad nevadí:). Jinak moc děkuju za 300 přečtení, jsem ráda, že se vám tenhle příběh líbí<3/


Charlotte's Diary PLL [CZ]Where stories live. Discover now