0.21. Dollhouse's Hell

53 4 2
                                    

,,Vinna z vraždy 1. stupně.'' to se ozvalo ze soudní síně, když měl padnout verdikt, jestli porota shledala Alison vinnou, nebo ne. Podařilo se mi to. Všechny důkazy nasvědčovaly tomu, že Ali zabila svou bývalou spolužačku 'chudinku Monu'. Alison začala brečet, Spencer, Emily i Arii začaly téct slzy po tvářích, když se najednou Aria otočila a zjistila, že poručík Tannerová jde přímo k nim.  Netušila co se děje až do té doby, než viděla, jak se k nim blíží policisté s pouty. Bylo jim jasné, že si jdou pro ně.

Aria, Spencer, Emily, Alison a Hanna byly označeny jako spolupachatelky Moniny vraždy. Takže našich všech pět lhářek se dostalo pod jednu střechu-vězení. Ideální místo pro uskutečnění mého plánu.

O dva dny později

Emily, Spencer, Aria a Hanna jeli ve vězeňském autě, když se najednou jejich auto vybouralo. Všichni policisté byli zneškodněni, a pak jsem přišla na řadu já-Charlotte. Děvčata začala šíleně křičet. Mezitím, co byly lhářky v šoku jsem hodila do auta takovou menší 'plynnovou bombu', aby je to uspalo a já je mohla přemístit do nového domova; domečku pro panenky. Dalo mi to docela práci, než jsem vymyslela celý plán, ale nakonec to vyšlo. Lhářky jsem dovezla do parku, až tam, kde se nachází vchod do nového domova. Nebylo těžké zaměstnat Monu, zatímco jsem přesunula lhářky do jejich pokojů. Byly to doslova jejich pokoje, jako přes kopírku, až na to, že jsem jim tam nemohla dát všechny osobní věci, ale nekteré z nich jim stejně brzy předám.

Prosím opusťte pokoje a jďete podle osvětlené cesty

Ozvalo se první hlášení po té, co se naše drahé lhářky probudily z náročného dne ve vězeňském autě. Spencer byla totálně na prášky, měli byste ji vidět. Stálo to za všechny prachy. Hanna pořád hledala svou matku, Aria se snažila přjít na způsob, jak se dostat do pokoje sévoh bratra (který mimochodem není, protože dveře do pokoje Mikea jsou zazděné) a Emily volala své kamarádky. Jakmile se všechny po chvíli shledaly, byly šťastné, že mají jedna druhou, a že nejsou v domečku samy. A to mě opět rozrušilo! Vykašlaly se na Ali! Nezajímalo je, že Alison není s nimi, třebaže s němi nepřijela. Bylo jim to naprosto ukradené. To si říkají kamarádky? Vážně?!.

Rozhlas jim musela dát instrukcet tak pětkrát, než pochopily kudy jít. Nechtěly. Když se otevřely dveře do Aliina obyváku, byla děvčata naprosto vyděšena. Uviděly postavu ve žlutém topu, jak hraje na piáno. Postava měla na sobě masku s Alisoniným obličejem. Po té, co se odvážily promluvit si postava sundala masku a vida! Byla to Mona! Vlastně to nebyla Mona. Byla to Alison. Mona byla jakási náhrada za Ali, než jsem ji stihla přivést do domečku. Co jsem měla v plánu provést s Monou po přivedení Ali? To nechcete vědět. Přestali byste číst můj deník, protože byste si mysleli, že veškeré své city předstírám, a že jsem neskutečná mrcha, která udělá COKOLIV, aby dál mohla pokračovat ve své hře.

Holky byly rády, že je Mona naživu, ovšem musely se stejně jako Mona řídit mými rozkazy. Byly neposlušené! Neposlouchaly mě! Nechtěly hrát moji hru. Nesnáším, když mě někdo neposlouchá! Donutily mě pustit sirénu tak hlasitou, že by raději umřely, než aby ten hlasitý zvuk poslouchaly ještě další vteřinu. Tak hrozné to bylo. Ale musela jsem si je vychovat. Mona už byla vycvičená, věděla co se smí, a co ne, věděla, že mě musí poslouchat.

Dala jsem jim za úkol nachystat ples. Taková nádhera by to byla. Jenže ty mrchy mě obalamotily! Za mými zády si chystaly plán, jak odsud zdrhnout. Ale kdepak. Lhářky mohou odejít, až řeknu já. Já tu velím. Myslely si, že když se dostanou za pomocí Mony a Spencer do trezoru, který je jakási duše 'A',  a vypnou elektřinu, že se dostanou ven? Ani omylem. Já byla připravena na všechno. Hra skončí, až rozhodnu já.

Holky zdrhly ven, kde byl plot s vysokým napětím, tudíž únikový plán selhal. Ha! Já jim to říkala. Kdyby mě jen poslouchaly! Mam v sobě tolik zlosti. Však ví, jak moc to nesnáším. A ony samy pocítily můj hněv. Nechala jsem je venku na pospas osudu. Při lijáku, při bouřce, při neskutečném vedru, bez jídla a bez vody. Samozdřejmě, že až se poučily, tak jsem je pustila opět dovnitř. Byl to pouze trest, aby věděly, že panenky musí poslouchat svého majitele;mě. Monu jsem pak odvlekla do Alisonina pokoje, kde na ni čekal kostýmek zdravotní sestry, která lhářkám donesla léky proti bolesti. Byly mimo několik hodin. Měla jsem to perfektně naplánované. Ale Mona mě později přestala poslouchat, rozhněvala se a já byla nucena ji odnést do hluboké, studené a temný díry, kde také strávila několik hodin. Musela se poučit. Mezitímco Mona žalostně zpívala píseň, lhářky se připravovaly na příjezd Alison. Příjezd opravdové Alison, ne MONY.

Brzy se s vámi podělím o víc.

-Kisses A

-Charlotte


/Další Delší kapitola, snad se líbila, budu psát po částech, a až skončí PLL, skončí i tahle kniha. Musím jen vědět, jak to dopadne, abych mohla zakončit svůj příběh./

Charlotte's Diary PLL [CZ]Where stories live. Discover now