0.09 She's gonna hurt Mom

71 4 0
                                    

Vím, že v mém pokoji nebyla poprvé. Jak by asi za tak krátkou dobu mohla najít mé věci? Mám je dost dobře schované. Teprve večer jsem zjistila, že mi chybí bílé boty, džíny a žlutý top. Stejný žlutý top má i Alison. Ležela jsem v posteli a najednou jsem slyšela kliku. Někdo v Radley otevíral pokoj v dobu, kdy by neměl. Bylo to od 10:00 pm. zakázané. Mám docela kliku, že mám pokoj kousek od toho, který se otevřel. Podívala jsem se tím malým sklíčkem, dá se říct a koho jsem neviděla. Bethany byla oblečená v mém žlutém topu, bílých botech a džínách. Věděla jsem, že se chce vykrást z Radley. Pořád jsem ji sledovala. Dala jsem si na sebe černou mikinu, boty a kalhoty a utíkala rychle za ní. Nestihla jsem si udělat culík, tak jsem běžela tak jak jsem zrovna vypadala.

Radley bylo asi hodně málo zabezpečené. Jak mohou za jednu noc utéct dva pacienti? To ty sestry na recepci opravdu spí?
Nesjpíš ano.

Stále jsem za ní běžela. Držela jsem se v povzdálí, aby mě náhodou neviděla, to by hodně vyváděla. Mířila si to přímo do centra Rosewoodu. Najednou se otočila a běžela k našemu domu. Chtěla jsem říct k domu Dilaurentisů. Už mi začalo pomalu docházet co tam bude dělat.

Bethany zjistila, že mě pouštěli z Radley ven a teď za to chtěla blížit mámě kvůli tomu, že to zařídila. Vždyť jí ubíží! pomyslela jsem si. Otočila jsem se asi na 2 sekundy za sebe, abych se ujistila, že mě nikdo nesleduje. Bethany byla pryč. Pak jsem vzadu uviděla kousek žlutého topu a rozběhla jsem se za ní. Myslela jsem si, že je to ona. Ta holka ve žlutém topu stála před domem DiLaurentisů. Viděla jsem v okně mámu jak telefonuje,  pak se ta holka přiblížila k domu. Máma mě neviděla, byla jsem zamaskovaná. Nevěděla jsem, jak ji mám zastavit. Rozhlédla jsem se a najednou jsem uviděla nějaký šutr. Velký šedý šutr jak leží na zemi. Vzala jsem ho, potichu jsem se přiblížila k té holce a bouchla ji kamenem do hlavy. To jsem neměla dělat. Měla jsem si to napřed pořádně rozmyslet a ujistit se, že je to opravdu Bethany. Když jsem ji bouchla, uviděla jsem mámu, jak za oknem šílí a brečí. Prvně jsem vůbec nechápala, proč brečí kvůli Bethany. Pak jsem se koukla dolů a místo té mrchy tam ležela moje sestra Alison. ,,Bože, né!'' rozkřičela jsem se na celou ulici. Chudák Ali. Máma mě asi nesnáší. Má mně ráda, zařídila mi hodiny na Upennu, vzala mě s sebou do Cape may. A já jí dělám takové věci. Chápu, že byla naštvaná, když zjistila, že chodím se svým vlastním bratrem, který nemá páru, že jsem jeho sestra a že tátovi řekla, že jsem mrtvá. Tohle jsem ale přehnala.

,,Co jsi to udělala?! Co jsi to udělala?!'' křičela na mě máma. Začala jsem berečet. Slzy mi tekly po tváří a byla jsem nešťastná. Jenže já si myslela, že to je Bethany! ,,Přísahám, že jsem nevěděla, že je to Ali, mami.'' v mých očích začalo být mnohem více slz. ,,Kruci Charlotte, to jsi vážně nevěděla, že je to moje dcera?!'' řekla máma. Začala taky brečet. Vypadalo to, že si myslí, že Alison byla její jediná dcera. ,,Mami, musíš mi to odpustit prosím, už jen proto že jsem tvoje dcera také.'' řekla jsem jí. Jakmile máma pohřbila Alison, zavolala Wildenovi, kterému zaplatila, aby nic neprozradil. Je to hrozný chlap. Vážně ho nemám ráda. Vsadím se, že se brzy Jason dozví, proč jeho holka přestala chodit na Upenn. Když on mě tak strašně miluje a já mu tak lžu. Dozví se, že jsem jeho sestra, že žiju v Radley a .... prostě všechno. Doktoři to zjistili a vzali mi možnost chodit ven. Podělala jsem to. Nevím, co budu dál dělat. Musím najít jiný způsob, jak se dostat ven.

-Charlotte

(trošku delší část, tak snad vá nebude nudit:) )





Charlotte's Diary PLL [CZ]Where stories live. Discover now