0.19 ''A'' is back

59 5 2
                                    

Myslíte si, že by ''A'' mohlo někdy zemřít? Ano? Vyvedu vás z omylu!

Od doby co mi Alison dala pas a letenku se všechno ještě více zhoršilo. Já jsem jela být přece ve Francii a na všechno zapomenout! Ale nejdeto, prostě to nejde. Tahle hra je jako droga; Pokud s ní někdy začnete, není možné přestat. Přesně tohle se stalo mě. Nejde s ní přestat. Nedivím se Moně, že poté, co ji pustili z blázince s ní začala znovu. Sice přestala, až jsem se hry zmocnila já, ale i tak.  Je to prakticky nemožné.

Do Francie jsem vůbec neodletěla. Všechno mě nutilo tady zůstat. Alison i lhářky. Snažila jsem se, opravdu. Lhářky i Alison si myslely, že Aria zabila ''A''. Nebylo to tak. Já jsem ''A''. Kdyby se někdy Alison dozvěděla jakou hru hraji, tak by mě zabila. Už by se mnou nikdy nepromluvila. Vím to. Řekla by mi:,, CeCe, jak jsi nám to mohla udělat? Jak jsi to mohla udělat mně?!'' A kdyby se dozvěděla pravdu o mně, to by byla ještě větší hrůza. Brrr, mám husí kůži, nesmím o tom takhle přemýšlet.

Chvíli jsem dala lhářkám i Alison pokoj, ale později jsem s tím zase začala. Je mi mizerně, Shana měla být ''A''. Je jen otázka času. než začnou podezřívat mě. Tohle je špatný, nesmí mě odhalit! Vím, že to jednou praskne, ale ještě ne. Prosím!

Nevím, co mám dělat. Znáte Lost Woods? Tam právě teď jsem, pročítám si svůj deník a píšu nový zápis. Mám chuť se na všechno vykašlat. Máma je mrtvá, Alison s Jasonem nemají ani ponětí, že jsem jejich sestra Charlotte a otec si myslí, že jsem mrtvá! Tohle je život? Opravdu se to děje? Mám pocit, jako by to byla jen zlá noční můra. Nemám nikoho! Jsem na tomhle světě úplně sama.

-A

-Charlotte



Charlotte's Diary PLL [CZ]Where stories live. Discover now