sekizinci bölüm.text

5.6K 648 117
                                    

feelliketonymontana
Saat 5.37 uyuyamıyorum. Gözümün önünden görüntün hiç gitmiyor. Oysa seni birçok kez gördüm. Gülerken, koşarken, sinirliyken, bahçede gördüğün kediyi severken, kütüphaneden elindeki kitapları taşıyamaz bir şekilde çıkarken, çiçekleri koklarken, çayını içerken... Seninle senin haberin olmadan birçok anı biriktirdim. Çoğunu fotoğrafladım hatta ama ertesi gün hemen sildim. Seviyorum diye senin mahremiyetine saygısızlık yapamazdım sonuçta. Biliyorum, en başta seni gizli gizli çekmem bile saygısızca ama bazen çok özlüyorum, seni birkaç dakika görmek yetmiyor ve o zaman telefonuma koşuyorum. Her zaman bir fotoğrafın olur galerimde, bakarım, yine özlerim, sonra silerim.

Bu sefer silmedim. Silemedim.

Bu sefer hiç görmediğim bir fotoğrafın var elimde. Oysa paylaşmanı hiç istememiştim. Korktum çünkü. Sende gördüğümü kimse göremez, buna eminim, çünkü kimse sana benim gözlerimle bakmayacak ama yine de kendini paylaşman hiç olmadı çocuk. Benim yaptığım gibi senin görüntünü telefonuna kaydeden bir sürü kişi olacak. Bunu düşünmek bile uykularımı çalıyor benden. Ama bu gece uyuyamamamın nedeni bu değil.

Sen çok güzelsin.

Uğraşsam aylarca yakalayamayacağım bir açıdan çok güzel bir fotoğrafın var elimde ve ben bakmadan duramıyorum. Tanrım gücenmesin ama bakıp bakıp güzelliğine tapıyorum. Öyle güzelsin işte.

129 not

öyle güzelsin işte | yoonmin ✓ Where stories live. Discover now