4

31.7K 2.1K 1.1K
                                    

Bölüm geç geldiği için süprayzzz yapayım dedim yaniiii bölüm de cinsel içerik vardır! Rahatsız olan okumasın arkadaş. Bundan sonra da uyarı yapmayacağım, zaten kitapta yetişkin uyarısı var. Yani bunu okuyan da böyle sahnelerin olduğunu anlaması lazım. Artık bölümde pat diye smut olursa şaşırmayın çünkü dediğim gibi uyarı koymayacağım :)

Oy ve yorumlarınızı bekliyorum aşkkuşlarım :3

İyi okumalar...

________

|Ona çok fena kapıldım

Gözlerimi açtığımda ilk gördüğüm şey esmer tenin belirgin köprücük kemikleriydi. Elleri belimi sıkı sıkıya sarıyor, nefesi saçlarıma vuruyordu. Teninden yayılan kendine has kokusu ciğerlerime dolarken, dudaklarımda oluşan tebessüm ile, istemeyerek de olsa yattığım yerden doğrulmuş ve dün çıkarılan kapalı ve uzun kumaşı üstüme geçirip kuşağını bağlamıştım. Yataktan doğrulmamla geri oturur hale gelmem bir olmuştu. Kalçamda felaket bir ağrı vardı ve bunu ilk kez yaşadığım için korkmuştum.

Hareketlerimden ötürü uyanan Prens Taehyung'da uykulu gözleriyle etrafına bakmış, beni görmesiyle gülümsemiş ve yeni uyanmasından ötürü daha da derinleşen kalın sesiyle "Günaydın." Demişti. Karşılık olarak gülümsemiş ve "Günaydın." Demem sonucu kalçama tekrar vuran ağrı ile yüzümü buruşturmuştum.

Hızla doğrulmuş ve telaşla "Ne oldu?" Demişti. Utandığım için kafamı eğmiş ellerimle oynarken "Kalçam." Diye mırıldanmıştım. "Kalçam ağrıyor."

Birden kolları arasına aldığı bedenim ile göğsüne sokulmuştum. Kolları arasında küçücük kalıyordum ve bu hoşuma gitmişti. Tek eli belimi sararken, diğer eli sırtımdan kayıp bacağıma gitmiş ve yavaşça kumaşın içine girerek kalçamı bulmuştu.

"Çok mu ağrıyor?" Demişti mırıldanarak. Eli kalçamı okşarken hızlanan nefeslerimi göğsüne bırakıyordum ve "Hmhm." Diyerek onu onaylamamla, parmağı yavaşça kalça arama girmiş ve nefesim içime kaçmıştı. Kollarına sıkı sıkı tutunurken, kafamı boynuna saklamış ve deliğimi okşamasıyla vücudumdan geçen titremeye engel olamamıştım.

"O zaman acısını geçireceğim." Demişti. Neden bahsettiğini anlamadığım için kafamı boynundan uzaklaştırıp yüzüne bakınca, dudağının kenarı havalanmış ve kendimi bir anda el ve dizlerim üzerinde dururken bulmuştum. Bedenini arkamda hissediyor ve heyecanla ne yapacağını bekliyordum. Önce üzerime giydiğim kumaşı kaldırmış ve katlanan kısmı sırtıma kadar çekmişti. Şimdi kalçam çıplak bir şekilde gözler önündeydi.

"P-prensim- ahh" konuşmamı deliğimde hissettiğim ıslaklık bölmüştü. Refleks olarak kendimi öne itip kaçınmış ve ellerini belime koyarak beni sabitlemişti. Ellerimle çarşafı sıkıyor, gözlerimi sımsıkı kapamış bir şekilde aklımı kaçırmamaya çalışıyordum. Dudakları ile olduğu yeri yavaşça emiyor, dili yavaşça içeri giriyordu. Tek eli belimi tutarken diğeri kalçamı bulmuş ve yavaşça sıkıp bırakmaya başlamıştı.

İnlemelerimi tutamayıp salıyor ve Taehyung'un memnun mırıltıları kulağıma geliyordu. Dili ile deliğimi becerirken aklımı kaçırmamam şans olmalıydı. Aldığım zevkten bacaklarım titriyor, olduğum pozisyonda durmakta zorlanıyordum. Bunu fark etmesi ile bedenimi sırt üstü çevirmiş ve alnıma bir öpücük kondurmuştu.
"Hoşuna gitti mi?" Utanarak kafamı sallarken, elleri kuşağımı bulmuş, yavaşça çekerek çözmüş ve kumaşı, beni doğrultarak kollarımdan çıkarıp yere atmıştı. Şimdi yine çıplak bir şekilde karşısında duruyordum.

"Şimdi ki daha da hoşuna gidecek." Ne dediğini anlamamış ve suratına bakarken o bacaklarımı omzuna almış ve penisimi birden ağzına almıştı. Ani gelen zevkle çığlık karışımı bir inleme bırakmış, kafamı geriye atarak saçlarına tutunmuştum. Saçlarını istemsizce çekiyor, kafasını bacaklarım arasında sıkıştırıyordum ve o dilini ustaca kullanarak penisimi ağzında yolcu ediyor, aklımı kaçırmama neden oluyordu. Ardından birden doğrulmuş ve itiraz etmeme fırsat tanımadan, kıyafetimin kuşağını alarak ellerimi yatağın başlığına bağlamış ve ben, şaşırmış bir şekilde ellerime bakarken çekiştirip kurtarmaya çalışmıştım. Heyecandan nefeslerim hızlanmışken, korkulu bakışlarımı ona çevirmiş ve o, dudaklarıma nefesini vererek fısıldamıştı. "Şhh korkma, şimdi daha da zevk alacaksın."

Prince | TaekookWhere stories live. Discover now