11

21.9K 1.7K 822
                                    

Ühü hiç içime sinmedi bu yüzden beğenmezseniz anlarım :(

Hatam varsa sorry babies

İyi okumalar...


_

|Gelecek kralın eşi

Gözlerimi araladığımda karşılaşmayı beklediğim Taehyung'un sarayda ki odası değildi. Şaşkınlıkla gözlerimi birkaç kez kırpıştırmamın ardından yattığım rahat yatakta doğrulmuş ve göz kamaştırıcı odada gözlerimi gezdirmiştim. Oda boş olmasının yanı sıra buraya neden ve nasıl geldiğimi de bilmiyordum. Çünkü en son hatırladığım, av bölgesinde kusmamın ardından bayılmaktı.

Üzerimde bulunan kalın örtüyü kaldırarak ayaklarımı yataktan sarkıtmış ve gözlerimi ovuşturarak ayaklanmıştım. Üzerimde beyaz satenden oluşan ve ayaklarıma kadar uzanan bir gecelik vardı. Bol olmasının rahatlığıyla odanın balkonuna doğru yürümüştüm. Açık kapısından esen rüzgarla, beyaz tül perdeler dans ediyordu.

Balkonda göz gezdirince ise sırtı dönük bir şekilde durup, korkuluklara yaslanarak, manzarayı izleyen bedeni görmüştüm. Beni hala fark etmemişti. Bu yüzden parmak uçlarımda yavaş olmaya çalışarak ona yaklaşmış ve alt dudağıma dişlerimi geçirmiştim. Aramızda kalan az mesafe ile omzuna dokunmak için yükselen elim, aniden bana dönüp bileğimden tutmasıyla duraksamıştı. Şaşkınlıkla açtığım gözlerim ile yüzüne bakarken gülümsemiş ve beni kollarının arasına çekmişti.

"Uyanmışsın." Demişti boynuma gömdüğü suratı yüzünden boğuk çıkan bir sesle. Tenime değen nefesi huylandırmış ve uzaklaşmaya çalışarak küçük bir kıkırdama çıkarmıştım dudaklarım arasından. Lakin beni bırakmıyor üstelik kondurduğu kelebek öpücükler ile daha da huylanmamı sağlıyordu.

"Buraya ne zaman döndük?" Dedim merakla. Kafasını kaldırmış ve yüzümü elleri arasına almıştı.

"Hekimin seni tedavi etmesinin ardından döndük. Baygın olduğun için bihaberdin."

"Neyim varmış ki benim?" Demiştim dudaklarımı büzerek. Baş parmakları elmacık kemiklerimi okşamış ve ardından ellerini omuzlarıma koyarak sırtımı göğsüne yaslamıştı. Şimdi manzaraya beraber bakıyor ve arkamdaki sıcaklığıyla soğuğu hissetmiyordum. Ellerini omuzlarımdan indirerek yavaş bir şekilde karnıma koymuş ve okşamıştı. Merakla cevabını beklerken elleri kırmaya korkarmış gibi karnımda geziniyor ve nefesimi kesiyordu. "Burada," demişti. "burada bizden bir parça var."

Nefesim kesilmiş ve dudaklarım aralanarak kesik bir nefesi bırakmıştı havaya. Hızla ona dönmüş ve dolan gözlerimle gülümseyen yüzüne bakmıştım. "B-bizden bir parça?" Dudaklarım titriyor, duygu yoğunluğundan ağlasam mı gülsem mi bilemiyordum. Kafasını sallayarak benim gibi dolan gözlerini kırpıştırmıştı.

Dudaklarım arasından küçük bir hıçkırık çıkmış ve kollarımı beline dolayarak sarılmıştım yapılı bedene. Benim gibi sıkıca bana sarılmış ve saçlarım arasına öpücükler kondururken fısıldamıştı kulağıma.

"Artık iki bebeğim var."

***
Kendi yatağımda oturmuş bir vaziyette dururken, karnımı okşuyor ve gülümsüyordum.

"Jeongguk bu çok güzel bir haber. Tanrım! Heyecandan ne yapacağımı bilemiyorum. Bir ihtiyacın var mı? Canın bir şey çekti mi? Dur dur dur! Canın bir şey istiyorsa saray aşçısına söyleyeyim-

"Hoseok sakin ol, ben bu kadar heyecan yapmadım." Dedim gülerek. Odama gelir gelmez peşimden odaya dalmış ve verdiğim haber ile benden daha çok sevinmişti.

Prince | TaekookWhere stories live. Discover now