the devil's daughter (BÖLÜM 24: DUYGULAR)

9.3K 518 53
                                    

BÖLÜM 23: DUYGULAR

“Bu üzücü…”

     Lucifer ‘ın ağzından sadece bu iki kelime dökülmüştü duygusuzca. Alyssa ‘nın duyguları bu cümle sonucunda altüst olmuştu. Az önce hissettiği o tutkulu duygu sanki bir anda kanatlanıp uçuvermişti. Ona bunu söylemekle hata yaptığını biliyordu. Kalbi olmayan büyük bir şeytana sevgisini itiraf etmişti. ‘Delilik’ diye düşündü. Lucifer ‘ın onun bedenine sarmış olduğu ellerinden sıyrılıp birkaç adım geriye gitti.

“Neden üzücü olsun ki?”

     Büyük bir ciddiyetle gözlerini Alyssa ‘nın yüzüne dikti Lucifer.

“Herkes beni sever Alyssa. En azından öyle sanırlar…”

     Lucifer ‘ın bu sözlerinde çaresizlik hissetmişti Alyssa.

“Anlayamıyorum…”

     Lucifer mekânın oldukça uzağına park etmiş olduğu arabasına doğru yürümeye başladı. Alyssa da onu yaklaşık bir metre arkasından takip ediyordu.

“Şu şeytan hayatımda sayısını bilmediğim kadar şeytan gelip bana âşık olduğunu söyledi.” Bir süre durup acı acı gülümsedikten sözlerine devam etti Lucifer. “Ancak hiçbirinin aşkı gerçek değildi. Onlar için sadece bir merdiven görevi görüyordum. Beni bir basamak olarak kullanıp makamımı ele geçirmeye çalışacaklardı. Hepsi böyleydi Alyssa. O yüzden tek çarem içlerinden en büyük şeytanı seçip kendime eş yapmaktı. Böylece çocuğumuz olacaktı ve benim görevim ona geçecekti. Hem bu sayede dünyayı da rahatça ele geçirebilecektim.”

     Alyssa ‘nın içinde Lucifer ‘a karşı bir acıma duygusu oluşmuştu. Aynı kendisi gibi Lucifer ‘da hiç gerçek aşkı tatmamıştı.

“Bence Lilith seni gerçekten seviyor.”

     Hala önden yavaş adımlarla yürümeye devam ediyordu Lucifer.

“Onun da sevmediğine eminim.”

     Arabanın yanına geldiğinde kapıyı açmak için hamle yaptı Lucifer ancak bir anda durup bakışlarını tekrar Alyssa ‘ya çevirdi.

“Şeytanlar sevemez Alyssa ve sende beni sevmiyorsun. Seni böyle düşünmeye iten Lilith.”

     Alyssa Lucifer ‘a yaklaşıp elinden sıkıca kavradı. Soğuk elleri Lucifer ‘ın sıcak tenine değince hafifçe titredi Alyssa.

“Şeytanlar sevemez belki… Ama sen melek olarak yaratıldın Lucifer. Sen busun… Bende aslında bir insanım. Duygularımı kontrol edebilirim. Lilith ile duygularımı ayırt edebilirim. Ve şunda eminim; seni seviyorum.”

     Tepki vermemişti Lucifer. Ne kızmıştı, ne bağırmıştı, ne de yumuşamıştı… Hiçbir şey. Öylece arabaya bindiler ve eve gidene kadar sessizliklerini korudular. Alyssa eve vardıkları an hızlı adımlarda odasına girdi. Daha fazla konuşmak istemiyordu. Söyleyeceklerini söylemişti, elinden gelen buydu. Yavaşça elbisesini çıkardı ve dolabına yerleştirdi. Vücuduna oturan siyah iç çamaşırları beyaz teninin üstünde fazlasıyla güzel duruyordu. Dizinin üstünde duran lacivert geceliğini giydikten sonra umutsuzca yatağına yattı. Onu sevdiğini söyleyecek cesareti kendinde nasıl bulduğunu anlayamamıştı. Ama iyi bir şey yaptığını biliyordu. Hissettiği şeyleri daha fazla içinde saklayamazdı. Derin düşünceler ile yavaşça gözleri kapandı ve tatlı bir uykuya daldı.

Şeytanın Kızı -Tamamlandı-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin