the devil's daughter (BÖLÜM 16: MELEKTEN ŞEYTANA)

10.2K 600 40
                                    

BÖLÜM 16: MELEKTEN ŞEYTANA

Şehrin yapay ışıklarından arındırılmış bir yer fazlasıyla huzur vericiydi. Büyük ve görkemli dolunayın çevresini minik yıldızlar sarmalamıştı. Milyonlarca yıldız...

Dışarıda oldukça soğuk bir hava vardı. Artık geceleri uyumaktansa, küçük evin balkonuna çıkıp gökyüzünü izliyordu Alyssa. Titredi. Üstündeki ince, mavi geceliği onu üşütmüştü. Ellerini kollarında gezdirdi. Omuzlarından aşağıya düşen saçlarını geriye doğru ittirdi.

"Burada donarak ölmeyi mi planlıyorsun?"

Küçük bir hareketle arkasına dönüp baktı Alyssa. Lucifer 'ın üstündeki kısa kollu, dar tişörtü vücut hatlarını fazlasıyla belli ediyordu. Yanına yaklaşıp ellerini balkonun ahşap parmaklıklarına koydu ve elindeki lacivert pikeyi Alyssa 'ya doğru uzattı.

"Güzel bir fikir, daha sonra deneyeceğim." Dedi ve Lucifer 'ın elindeki pikeyi alıp omuzlarına attı.

Lucifer 'ın keskin bakışları Alyssa 'yı baştan aşağıya süzdü. Her ayrıntısına kadar dikkatlice baktı. Kusursuz bir bedene sahipti. Tamamıyla birbirine oranlanmış hatları vardı.

"Şunu kes." Dedi kısık bir ses tonuyla Alyssa.

Tek kaşını havaya kaldırdı ve hafif bir şekilde gülümsedi Lucifer ancak bakışları hala Alyssa 'nın üstündeydi.

"Neyi?"

Keskin siyah gözlerini Lucifer 'a doğru çevirdi.

"Bana bakmaktan zevk mi alıyorsun?"

"Hem de fazlasıyla."

Ürpermişti Alyssa. Lucifer 'ın ağzından dökülen bu sözler fazlasıyla soğukkanlılıkla söylenmişti. Ona sahip olmak istiyordu. Bakışlarını tekrar havaya kaldırdı.

"Üşüyor olmalısın. Al. Zaten içeriye gireceğim." Dedi Alyssa üstündeki pikeyi Lucifer 'a doğru uzatırken.

Fazla sıcak elleriyle Alyssa 'nın elindeki pikeyi aldı ve parmaklıkların üstüne koydu.

"Benim içimde yanan bir cehennem ateşi var, o yüzden hiç üşümem."

Balkon kapısını araladı ve içeriye girdi. İçerisi ile dışarısı arasındaki büyük ısı farkı yüzünden yanakları al al olmuştu. Arkasından Lucifer 'da girdi.

"İyi geceler Alyssa."

Hiçbir şey söylemeden gözlerine baktı. Ardından Lucifer kapıyı yavaşça kapattı ve odadan çıktı. Büyük yatağa yattı ve üstünü iyice örttü Alyssa.

İçindeki bu his neydi? Korku veya nefret mi? Hayır daha farklıydı. Daha yoğun... Daha ürperten bir şeydi. Lucifer 'a karşı hislerini hiçbir zaman tam olarak nitelendirememişti.

...

Gecenin ilerleyen saatlerinde uyandı Alyssa. Daha uyuyalı bir saat bile olmamıştı. Nefes alamıyordu. Hırıltılı bir şekilde nefes almak için çabaladı. Gözleri bir anda karardı ve hareket etme yetkisini kaybetti.

Lilith...

Lilith, yavaşça yattığı yerden doğruldu ve yürümeye başladı. Alyssa ise nereye gittiğini göremiyor ama hissediyordu, tıpkı kör bir insan gibi. Bir anda durdu Lilith.

"Lucifer!"

Bu hırıltılı, güçlü ses fazlasıyla korkunçtu. Kapının açılma sesi duyulmuştu ve ardından Lucifer 'ın kahkaha ses geldi.

"Benim güzel Lilith 'im, seni burada görmek ne büyük şeref."

"Lucifer..." dedi ve gözünden bir damla kan aktı Lilith 'in. Ağlıyordu. Lucifer şaşkın bir yüz ifadesiyle Lilith 'e doğru yaklaştı ve ellerini onun omzuna koydu.

Şeytanın Kızı -Tamamlandı-Where stories live. Discover now