the devil's daughter (BÖLÜM 10: BEDEN)

10.4K 659 87
                                    

BÖLÜM 10 : BEDEN

     Sessizlik…

     Huzur…

     Alyssa akciğerlerinin tümünü havayla doldurdu. Bir süre havayı içinde tuttuktan sonra geri üfledi.

     Uzun çınar ağaçlarının olduğu güzel bir ormandaydı. Evin yakınlarındaki bu orman ona olanların hepsini unutturmaya yetmişti. Şu anda tek istediği şey ailesinin yanında güzel, uzun bir yaşam sürmekti. Umutsuzca bunu düşündü ve gülümsedi. Aklına çocukluğu gelmişti. Annesi, Alyssa ‘nın kısa, turuncu saçlarıyla oynamayı çok severdi. Babası ise ona her gece yatmadan önce kafasından uydurduğu masalları anlatırdı.

“Keşke geri dönme şansım olsaydı.” Dedi kısık bir sesle.

    Her adım atışında yerdeki sararmış yaprakların hışırdaması kulağına bir müzik gibi geliyordu. Kafasını kaldırdı ve uzun ağacın çıplak dallarına konmuş küçük kuşa baktı. Kuş Alyssa ‘nın ona bakmasıyla bir havalandı ve oradan uzaklaştı.

     Doğadaki her canlının ondan korkması kalbini acıtmıştı. Bitkiler onu görünce soluyordu. Yaşla dolmuş gözlerini kapattı. Güçlü kalmalıydı.

     Hızlı adımlarda büyük eve geri döndü. Evde sadece Mace vardı. Elindeki viski bardağını sehpanın üstüne koydu ve Alyssa ‘ya gülümsedi.

“Hoş geldin. Nerelerdeydin?

“Biraz yürüyüş yaptım. Diğerleri nerede?” dedi Alyssa ve Mace ‘in yanına oturdu.

“Bilmiyorum. Geziyorlardır her halde.”

     Alyssa Mace ‘in yüzünü inceledi. Ve sonra cevap verdi.

“Sen neden gitmedin?”

“Benim evde korumam gereken küçük bir farem var.” Dedi ve tebessüm etti Mace.

     Alyssa ‘nın gözlerine baktı. Ona karşı bir şeyler hissediyordu. Bu hayranlık olabilirdi. Lilith ‘e karşı duyduğu aşk ve hayranlık. Bu hisse bütün şeytanlar kapılırdı. Ancak duygularını bastırması gerekiyordu.

“Bana fare demeyi kes.” Dedi ve kıkırdadı.

     Mace oturduğu yerden kalktı ve Alyssa ‘nın karşısındaki koltuğa oturdu. Kendine güvenmiyordu. Alyssa ‘ya bakması, kalbinin hızla çarpmasına neden oluyordu. Mavi gözlerini Alyssa ‘nın yüzünden kaçırıyordu.

“Mace?” dedi Alyssa en masum ses tonuyla.

     Mace cevap vermedi.

“Bu olanların bitmesinin bir yolu yok mu? Tüm bu çektiğim acının sona ermesini istiyorum artık.” Dedi Alyssa ve önüne düşmüş düz saçlarını kulağının arkasına koydu.

Şeytanın Kızı -Tamamlandı-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin