the devil's daughter (BÖLÜM 25: HATIRALAR)

9K 530 20
                                    

BÖLÜM 24: HATIRALAR

     Lucifer 'ın kocaman acılan gözlerinde şaşkınlık vardı. Deli gibi çarpan kalbini sakinleştirmeye çalıştı ve Alyssa 'dan korunmak için ileriye doğru uzattığı kollarını geriye indirdi. Alyssa 'nın ona zarar vermeyeceğinden emindi. Bir süre sonra cevap gelmediği için Alyssa bu sefer diğerinden daha fazla yüksek sesle bağırdı.

"Sana soruyorum! Neredeyim ben, ne yaptın bana?" diye kükredi Alyssa. Sesindeki titreklik ne kadar da korkmuş olduğunu gösteriyordu.

"Beni gerçekten tanımadın mı?"

     Kısa bir süre cevap vermeden Lucifer gözlerine baktı Alyssa. Lucifer 'ın ses tonundaki tını ona tanıdık gelmişti. Ancak bu tanıdıklığa rağmen onu hayatı boyunca hiç görmediğine yemin edebilirdi.

"Hayır, tanımadım." Dedi ve ardından telaşla yutkunduktan sonra sözlerine devam etti. "Neler oluyor burada?"

     Söylediği son kelimenin ardından iri mavi gözlerinden yaşlar döküldü Alyssa 'nın. Korkuyla ve ilk defa görmüşçesine odayı incelerken bir yandan da küçük bir çocuk gibi ağlıyordu. Lucifer onu sakinleştirmek için en güzel ses tonuyla söze atladı.

"Bak, öncelikle senden sakin olmanı istiyorum. Ve... O elindeki şeyi bırak. Gel de sana neler olduğunu anlatayım."

     'Hayır' anlamında kafasını iki yana salladı. Elindeki elbise askısını yere attı. Sırtını yaslamış olduğu kapının kolunu çevirdi ve kendini odadan atıp mutfağa doğru koştuğu sırada Lucifer onu sıkıca bileğinden yakaladı. Lucifer 'ın ona dokunduğunu hissettiği anda boğazı yırtılırcasına çığlıklar attı.

"Bağırmayı kes!" diye hafifçe sesini yükseltti Lucifer. Ancak Alyssa 'nın tiz ve yüksek sesli çığlıklarının sonu gelmiyordu.

"Lütfen bırak da gideyim. Tek istediğim bu."

     Alyssa 'nın ağlamaktan kızarmış göz bebeklerine baktı.

"Eğer gitmeme izin verirsen hiçbir şeyden polise söz etmem. Söz veriyorum."

     Lucifer Alyssa 'nın bileğini sıkıca kavramış olan elini hafifçe gevşetti ve Alyssa 'nın yüzüne bakmaya devam etti. Pikeyle örtülmüş çıplak bedeninde yer yer kızarıklıklar oluşmuştu.

"Yalvarırım..." diye yakarışlarını devam ettirdi Alyssa. Bu kadar masum olmasına dayanamıyordu Lucifer.

"Alyssa, sen beni seviyorsun..."

     Lucifer 'ın gevşetmiş olduğu elinden bileğini sertçe çektikten sonra eliyle kızarmış olan bileğini ovuşturdu. Ardından bakışlarını tekrardan Lucifer 'a çevirdi.

"Bak adımı nereden bildiğini bilmiyorum ama seni tanımıyorum bile."

     Alyssa çıkmak için yavaşça kapıya doğru hamle yaptığında Lucifer yolunu kesti.

"Sadece konuşmak istiyorum," kırgın bakışlarını yere indirdikten sonra sözlerine devam etti Lucifer "konuşmamız bittiğinde gitmekte özgürsün."

     Alyssa ikna olmuş gibiydi. Mecburen kabul etmek zorunda kaldı.

"Önce gidip giyinmek ister misin?"

     Cevap vermeden yavaşça kafasını salladı ve az önce koşarak çıktığı odaya doğru yürüdü.

"Ah, orası benim odam. Senin odan şu tarafta." Diye Alyssa 'nın odasını işaret etti Lucifer. Alyssa kaşlarını yukarıya doğru kaldırıp şaşkınca Lucifer 'a baktı.

Şeytanın Kızı -Tamamlandı-Where stories live. Discover now