the devil's daughter (BÖLÜM 7: İTİRAF)

12.3K 671 90
                                    

BÖLÜM 7: İTİRAF

     Eskimiş, küçük apartman dairesinin balkonundaki demirlere oturmuştu Mace. Bütün gece uyumamıştı. Bu onu etkilemiyordu, oldukça güçlü bir bünyesi vardı. Parıldayan güneşe baktı. Aydınlığı hiçbir zaman sevmemişti. Gece hayatının çocuğuydu.

     Elijah yattığı yerden doğruldu ve balkona doğru gitti. Mace ile aynı yerde kalmaktan hiç hoşlanmıyordu. Mace, onun için bir tehlikeydi. Alyssa ‘nın dikkatini çektiğini biliyordu ve bu yüzden dikkatli olmalıydı.

“Erkencisin.” Dedi sevimsiz bir şekilde Elijah.

“Aslına bakarsan bütün gece buradaydım.” Mace, Elijah ‘ın yüzüne bakmıyordu. Adeta küçük bir çocukmuşçasına onunla alay ediyordu.

“Bak, senden hiç hoşlanmıyoru-“

“Çünkü Alyssa ‘nın ilgisini çektim öyle değil mi?” dedi Mace Elijah ‘ın sözünü bitirmesine izin vermeden.

     Elijah küçük bir kahkaha attı. Kafasını iki yana salladı.

“Alyssa seni öldürmek istiyor Mace. Senden nefret ediyor.”

     Mace oturduğu yerden kalktı ve Elijah ‘ın üstüne doğru yürüdü.

“İçimde bulunan şeytanın özelliklerinden size bahsetmiş miydim hiç? Naamah… Şeytanlar arasındaki en çekici şeytandır. Herkes onun cazibesine kapılır. Bazı zamanlar erkekler bile.” Dedi ve göz kırptı.

“Aşağılık herif!” diye gürledi Elijah. Yumruğunu havaya kaldırmıştı. Tam o sırada Alyssa odasından çıktı. Gözlerini ovuşturarak balkona doğru ilerledi

“Sabah sabah yine mi kavga ediyorsunuz? Ben bu konuları aştık zannediyordum.”

     Üzerindeki mor, kısa saten geceliği ile dikkat çekmişti Alyssa. Güzel, siyah gözleri yüzüne vuran güneş ışığıyla kısılmıştı.

     Kimseden cevap gelmeyince Alyssa tekrar konuşmaya başladı.

“Benim karnım aç. Kahvaltı yapmam gerekiyor.”

“Benim halletmem gereken işlerim var siz Mace ile gidin.” Dedi Elijah. Yüzünde sinirli ve umursamaz bir ifade vardı. Ve ceketini giyip çıktı.

“Neden böyle yaptı şimdi?” dedi Alyssa. Şaşırmıştı.

“Sanırım benim yakışıklılığımı kıskanıyor.” Muzip bir şekilde gülümsedi Mace.

“Seni egonla baş başa bırakıp giyinmeye gidiyorum.”

     Alyssa giyinmeye odasına girdiğinde kapısını aralık bırakmıştı. Mace gözünün ucuyla kapının aralığından Alyssa ‘ya bakmaya çalıştı ancak görememişti. Sessizce yerinden kalkıp kapıya doğru ilerledi. Alyssa ‘yı izlerken Lucifer ‘a itaatsizlik yapmış olur muydu? Kafasını kurcalayan bu soruyu bir tarafa attı ve ses çıkarmadan kapıya yaslandı. Şimdi içerisi daha net görünüyordu. Alyssa ‘nın arkası dönüktü. Üzerindeki siyah, dantelli sutyeni, beyaz teninde çok dikkat çekiciydi. Mace derin bir nefes aldı. Alyssa ani bir hareketle kapıya doğru yöneldi.

Şeytanın Kızı -Tamamlandı-Where stories live. Discover now