the devil's daughter (BÖLÜM 6: NAAMAH)

12.7K 730 96
                                    

BÖLÜM 6: NAAMAH

     Telefon kendi kendisine kapandıktan sonra titreyerek olduğu yere oturdu Alyssa. Başını ellerinin arasına aldı ve ne yapacağını düşünmeye başladı. Şimdi yalnız başınaydı ve korkuyordu. Bu halde Lucifer gibi büyük bir şeytana karşı nasıl direneceği muammaydı. O an yanında James 'in ve Elijah 'ın olmasını istedi. Çünkü onlar varken kendini daha rahat ve güvende hissediyordu.

     Şu anda yapması gereken tek şey kalmıştı sakin olması ve mantıklı düşünmesi gerekiyordu. Oturduğu yerden doğruldu ve derin bir nefes aldığı sırada ısrarla çalınan kapı ile titredi. Lucifer 'ın gelmiş olabileceği ihtimalini göz önünde bulundurmak bile istemiyordu. Ancak şu anda onun yerini bilen tek kişi oydu. Sessiz adımlarla mutfağa gidip, çekmeceden iri yemek bıçağını aldı. Her ne kadar bir bıçakla büyük bir şeytanı öldürmesi imkânsız olsa da bu bıçak onu biraz olsa bile güvende hissettiriyordu.

     Bıçağı önünde siper etti ve kapıyı açar açmaz hızla kapının önündeki kişiye sapladı. Elijah acılar içinde köprücük kemiğine saplanan bıçağı eliyle çıkartmaya çalıştı. Ancak başarısız olunca olduğu yere oturdu ve inlemeye başladı. Alyssa şaşkındı. Hızla Elijah 'ın köprücük kemiğindeki bıçağı çekti ve koşar adımlarla mutfaktan bir sürü havlu getirdi.


"Neden beni bıçakladın?" dedi Elijah. Sesi acı doluydu. Soluk alış verişi çok hızlıydı.

"Sen olduğunu bilmiyordum, cidden özür dilerim." Dedi kesik kelimelerle. Ona karşı mahcuptu. Kanlar içinde kalmış üstünü havluyla temizlerken gözlerinde gözyaşları birikmişti, ağlamamak için derin bir iç geçirdi.

"Ben senden özür dilemek için gelmiştim. Neredeyse bir aydır hiç konuşmuyoruz." dedi Elijah konuşmaya hali kalmamıştı. Kuru dudaklarını diliyle ıslattıktan sonra konuşmaya devam etti.

"Kapıda bıçakla birini mi bekliyordun?"

"Evet..." dedi ve burnunu çekti Alyssa.

"Bunu sonra konuşuruz. Şimdi eve doktor çağırmalıyım, sen burada bekle."

     Elijah bembeyaz olmuş suratını onaylayarak salladı. O sırada Alyssa hızlı adımlarla telefonu alarak 911'i tuşladı. Saniyesinde karşısına çıkan sekretere hızla cevap veriyordu. En sonunda teşekkür edip telefonu kapattıktan sonra Elijah 'ın yanına geri döndü.

"Eve bir doktor yollayacaklarmış. Şimdilik seni koltuğa yatırsam iyi olacak kalkabilir misin?"

     Olduğu yerden hafifçe doğrulu Elijah. Köprücük kemiğindeki yara hala kanamaya devam ediyordu. Üstündeki ekoseli gri gömleğini çıkartıp yarasının üstüne bastırdıktan sonra ikili koltuğa uzandı. Odadaki sessizliği Alyssa bozmuştu.

"Beni nasıl buldun?"

     Elijah cevap vermeden hafifçe öksürdü.

"Lilith 'i hissedebiliyorum. Sadece ben değil bütün şeytanlar Lilith 'i hissedebiliyor."

Şeytanın Kızı -Tamamlandı-Where stories live. Discover now