the devil's daughter (BÖLÜM 8: GERİ DÖNÜŞ)

11.6K 670 47
                                    

BÖLÜM 8 : GERİ DÖNÜŞ

'Bir insanın kalbi gerçekten acır mı? Hissedebilir mi kalbinin, gerçekten kırıldığını? Ağladığı zaman, geçer mi bütün kalp kırıntısı? Unutur mu ihaneti?'

Gözünden akan yaşı silerken, bütün güveninin dün gece kalbinden akıp gittiğini hatırladı Alyssa. Yeni, yalnız hayatında, tek güvendiği insanın ona bunu yapmış olma düşüncesini kafasından bir türlü atamıyordu. Şimdi en büyük düşmanıyla yalnız başına karşı karşıya kalmıştı.

"Hala ağlıyor musun sulu göz?" Mace küçük adımlarla Alyssa 'nın oturduğu yerin yanına gitti.

"Git başımdan Mace."

Alyssa, saçlarını kulaklarının arkasına attı ve gözlerindeki yaşı sildi.

"Ben de yanına gelmeye çok da meraklı değildim domuzcuk, ama az önce patronun gelip işi bırakıp bırakmadığını sordu."

"Ah, işi çok aksattım. Kesinlikle kovulmuşumdur."

"Bir kez daha bir işe yaradım ve işe geleceğini söyledim. Aşağıdan bekleniyorsun. Çabuk olsan iyi olur. O şişko adam pek de sabırlı biri gibi değil."

Alyssa kafasını salladı ve yüzünde tüm gecedir ilk defa küçük bir tebessüm oluştu. Hızlı bir şekilde beyaz bisiklet yaka tişörtünü ve siyah şortunu giydi. Uzun süredir giymediği için yoğun bir naftalin kokusu vardı. Çantasını aldı ve çıktı.

Her zamanki gibi orta düzeyli, bekar erkekler çoğunluktaydı. İş arkadaşlarının hepsi değişmişti. Çantasını patronunun odasına bıraktı ve adisyon fişini alıp sipariş vermek isteyenlerin yanına gitti. İlk gittiği masada iki tane şişman adam vardı. Birinin uzun sakalları vardı ve üstünde ağır bir içki kokusu vardı. Alyssa hafifçe yüzünü buruşturdu.

"S.C Heart 'a hoşgeldiniz. Siparişinizi alabilir miyim?"

"Siparişten başka şeyler de alabilirsin!" dedi ve iğrenç, hırıltılı bir kahkaha patlattı. Arkadaşı da onunla birlikte gülmeye başlamıştı. Alyssa hiçbir tepki vermeden öylece durdu.

"Siparişinizi verin lütfen yoksa gidiyorum."

"Biraz bekle be güzelim, otursana yanıma."

Alyssa arkasını döndü. O sırada sakallı olan adam ayağa kalktı ve Alyssa 'nın poposuna hızlı bir şekilde vurdu. Alyssa hızla arkasına döndüğü anda sarışın bir adamın, sakallı adama hızlı bir yumruk indirdiğini gördü. Sakallı adam ve sarışın adam ölesiye birbirlerine yumruk sallıyorlardı. En sonunda sakallı adam ve arkadaşı koşarak S.C Heart 'ı terk ettiler. Alyssa adamın yanına gitti. Bir anda olduğu yerde kaldı. Gözleri o kadar tanıdık geliyordu ki. Yüzünü daha dikkatlice inceledi.

"Teşekkür ederim."

"Rica ederim." Adam da aynı şekilde Alyssa 'nın yüzünü inceliyordu. Yüzünde hafif bir tebessüm vardı.

"Sizi tanıdığıma veya daha önce bir yerde karşılaştığımıza yemin edebilirim. Yüzünüz değil ama gözleriniz... Çok tanıdık." Dedi Alyssa ve utanarak küçük bir kahkaha attı.

"Beni her şeye rağmen tanıyacağını biliyordum Alyssa."

Alyssa 'nın yüzündeki gülümseme birden kaybolmuştu. Yerini şaşkın ve ciddi bir ifade almıştı.

"Adımı biliyorsun. Sanırım daha önceden tanışmışlığımız var." Eliyle önüne düşmüş uzun turuncu saçlarını kulaklarının arkasına attı.

Adam, sadece gülümsedi ve Alyssa 'ya bir adım daha yaklaştı. Tam o sırada kızgın bir şekilde patronu geldi ve Alyssa 'yı parmağının ucuyla ittirdi.

Şeytanın Kızı -Tamamlandı-Where stories live. Discover now