the devil's daughter (BÖLÜM 19: TUTSAK)

9.7K 603 117
                                    

BÖLÜM 18: TUTSAK

     El ve ayak bileklerini sıkıca saran ipler canını acıtıyordu. Debeleniyordu ancak hiçbir faydası yoktu,  ipler fazlasıyla sıkı bağlanmıştı. Gözüne iki kat sarılmış siyah bez parçası yüzünden etrafını göremiyordu, bu yüzden nerede olduğu hakkında en ufak bir fikri bile yoktu. Bağırdı. Birkaç dakika bekledi ama bir cevap yoktu. Korkusuna yenik düşmüştü, ağlıyordu.

     Bir kez daha sıkıca bağlanmış iplerden kurtulmayı denedi. Ancak çabası yine hiçbir fayda göstermemişti. Hassas bilekleri morarmaya başlamıştı. Şu anda tek umudu Lucifer ‘ın gelip onu kurtarmasıydı. Belki de Lucifer yetişemeden, garson çocuk Alyssa ‘yı öldürecekti. Peki ya sıradan bir garson Alyssa ‘yı ne için kaçırabilirdi? Sıradan bir kaçırma olayına benzemiyordu. Garson çocuk, Alyssa ‘nın kim olduğunu biliyordu. Lucifer ‘ı yakalamak için Alyssa ‘yı bir yem olarak kullanacaktı. Böyle bir plan yapıp Lucifer ‘ı ağına düşürecek kadar zeki olduğu için, o da tehlikeli biri olmalıydı.

     Kapı, yavaşça ve gıcırdayarak açıldı. İçeriye gelen kişinin adımları Alyssa ‘yı ürpertmişti.

“Kimsin? Çıkar beni buradan!” diye bağırdı Alyssa kalan tüm gücüyle. Kurumuş dudaklarının arasından zorlukla dökülmüştü kelimeler. Kaç saattir orada olduğunu bilmiyordu. Aç ve susuz kalmıştı.

     Sadece küçük bir kıkırdama geldi.  Ardından soğuk eller, Alyssa ‘nın gözündeki bez parçasını özenle açtı. Siyah gözlerini korkuyla kırpıştırdı Alyssa. Gözleri odanın ışığına uyum sağlayınca odanın içini süzdü. Loş bir ışık ile aydınlatılmış, duvarlar ise siyah koli bandı ile kapatılmıştı. Penceresi yoktu. Bu yüzden nerede olduklarını görememişti. Odayı incelemeyi bitirdiğinde bakışlarını karşısındaki kişiye çevirdi. Tahmin ettiği gibi, bu garson çocuktu. Sinirliydi ve korkuyordu. Yapmak istediği tek şey bağırıp bunu neden yaptığı hakkında garson çocuğa sorular sormaktı. Ancak bunu yapacak gücü yoktu.

“Lütfen, sadece biraz su istiyorum.”

     Diliyle dudaklarını ıslattı ve sözlerine devam etti.

“Sonra bana ne istiyorsan yapabilirsin.”

     Garson çocuğun gülen yüzü bir anda ciddileşti. Eliyle Alyssa ‘nın çenesinden kavradı ve yüzünü Alyssa ‘nın yüzüne yaklaştırdı. Güzel bir çiçek gibi kokan nefesi, Alyssa ‘nın suratını okşuyordu. Bakışlarını garson çocuğun dudaklarına yöneltti Alyssa.

“Amacım sana zarar vermek değil Alyssa. Tek istediğim Lilith ve Lucifer.”

     Birkaç adım geriye doğru gitti garson çocuk.

“Biraz bekle hemen sana su getireyim.” Diye devam etti sözlerine ve arkasını dönüp içeri gitti.

     Fazla sıkılmış iplerden dolayı mosmor olmuş ellerine baktı Alyssa. Hareket ettirmeye çalıştı ancak uyuşmuştu.

     Garson çocuk, elinde büyük bir su şişesi ile gelmişti. Şişeyi Alyssa ‘nın ağzına dayadı. Suyu kana kana içtikten sonra kafasını geriye doğru çekti Alyssa. Artık daha iyi hissediyordu. Küçük bir nefes aldı. Çocuğun bakışları Alyssa ‘nın üstündeydi, gülümsüyordu.

Şeytanın Kızı -Tamamlandı-Where stories live. Discover now