the devil's daughter (BÖLÜM 4: MELEK)

16.6K 871 143
                                    

BÖLÜM 4: MELEK


"Bizi nasıl buldun ve burada ne işin var ?"

     Alyssa kilometrelerce ötede bir kasabada Sam 'in onu nasıl bulduğuna oldukça şaşırmıştı.


"Harika! İşler daha da çıkmaza sarıyor." Dedi Elijah Alyssa 'yı suçlu göstererek.

     Alyssa, donuk bakışlarını Elijah 'ın gözlerine diktikten sonra kafasını tekrardan masumca kapıda bekleyen Sam 'e çevirdi ve sorduğu soruya cevap vermesi için yüksek bir ses tonuyla sorusunu yineledi.

"Beni nasıl buldun Sam?"


"Seni hissettim Alyssa. İçinde bir şeytanın yaşadığını biliyorum, bunu benden saklamaya çalışma." Dedi Sam ve mavi gözlerini masumca Alyssa 'nın gözlerinin içine sabitledi.

     Sam 'in ağzından dökülen cümlenin ardından Alyssa 'nın yüzü hafifçe buruştu. Duyduğu endişe ve korkuyla hızla çarpan kalbi soluklarını hızlandırmıştı. Sakin kalmalıydı.

"Sam, gitmen gerekiyor."

     Alyssa kapatmaya yeltenirken Sam eli ile üstüne doğru gelen kapıyı ittirdi ve sağ ayağını kapının girişine koydu. Alyssa 'nın siyah gözleri irice açılmıştı. Sam 'in bu korkusuz tavırları Alyssa 'yı daha da tedirgin etmişti. Sam 'in bu kadar şeyi nereden bildiğine dair hiçbir fikri yoktu, ancak ne olursa olsun onun burada kalması oldukça tehlikeliydi.

"Burada olmaman gerekiyordu Sam. Senden gitmeni istiyorum."

     Sam, kalmak konusunda ısrarcıydı ve istikrarlı bir şekilde aynı sözleri yineleyip durdu.

"İstiyorum Alyssa, yanında olmak istiyorum. Bırak içeri gireyim."

     Sam 'in ısrarı sonucunda karşı koyamayacak kadar savunmasız hale gelmişti Alyssa. Kapıyı istemsizce araladı ve Sam 'in içeriye girmesine izin verdi ancak buna rağmen içindeki korkuya ve endişeye bir türlü son veremiyordu. Sam 'in eve girmesi ile beraber evin her yerine garip bir koku yayıldı. Bu koku adeta sonu görülmeyen bir çiçek bahçesinin ortasındaymışçasına güzel ve huzur vericiydi ancak Alyssa bu kokudan oldukça rahatsız olmuştu. Öyle ki ilk başlarda çiçek gibi kokan bu koku sonrasında ona bir çöp yığını gibi gelmişti. Bu kokunun sebebini anlamak için bakışlarını James 'e ve Elijah 'a doğru çevirdiğinde onların da yüz ifadelerindeki rahatsızlığı gördü.

"Bu koku da ne?" dedi Alyssa ve eliyle burnunu kapattı.

     Elijah soruyu yanıtlamak yerine sertçe Alyssa 'nın kolundan tutup kendine doğru çektiği sırada Alyssa, James 'in arkasında saklamış olduğu işlemeli gümüş bıçağı gördü. O sırada diğerlerinin ani şekilde değişen tavırlarını gördüğü zaman farklı bir şeyler olduğunu anlamıştı Sam. Tedirginlikle konuşmaya başladığında odadaki bütün bakışlar Sam 'de toplanmıştı.

Şeytanın Kızı -Tamamlandı-Where stories live. Discover now