the devil's daughter (BÖLÜM 2:AZAZİL)

20.7K 1.1K 359
                                    

BÖLÜM 2:AZAZİL


     Uyandığında yatağındaydı Alyssa. Fakat kıpırdamadı. Dün olanlar hakkında kafasına milyonlarca soru geliyordu. Rüyam mıydı, yoksa gerçek mi? Rüya olduğunu düşünmekten başka çaresi yoktu. Bütün bu olanları bu hafta çok fazla çalışmış olmasına bağlıyordu.

     Yataktan kalkarken kemiklerinden sesler geliyordu. Adeta milyonlarca kez kırılmış gibi. Fakat hiçbir acı hissetmiyordu. Ellerini iki kez açıp kapadı. Aynı ses ellerinden de gelmişti. Midesi yanıyordu. Sanki milyonlarca yıl hiçbir şey yememiş gibiydi. Yüzünü buruşturdu ve koşarak mutfağa gidip yiyecek bir şeyler aradı. Dünden kalan iki parça pizzayı hızla yedi ancak doymamıştı. Daha fazla yiyecek almak için buzdolabını açtı ancak buzdolabının kapağı elinde kaldı.

     Korkmuştu. Buzdolabının kapağını kırabilecek kadar güçlü olduğunu bilmiyordu. Kaşlarını çattı ve elindeki buzdolabı kapağını yere bıraktı.

     Midesindeki açlığa engel olamayarak eline çiğ eti aldı. Onu yemek istemiyordu. Bedeni istemiyordu fakat ruhu değişmiş gibiydi. Sanki ona ait değildi. Bir kurdun kuzuyu yeme isteğiyle baktı çiğ ete ve yavaşça ağzına götürüp küçük bir ısırık aldı. İlk başta mide bulandırıcı olduğunu düşündüğü bu yiyecekten haz duymuştu. Büyük bir zevkle bir ısırık daha aldı ve binlerce kez çiğnedi.

     Bir anda durdu ve elindeki eti yere atıp ağlamaya başladı.


"Ne yapıyorum ben?"

     Kendini olduğu yere attı ve ellerine bulaşmış kana baktı. Karnı hala açtı ve canı o çiğ etten daha fazla yemek istiyordu.  Gözyaşlarını sildi ve tuvalete koşup elini yüzünü yıkadı. Kafasını kaldırıp aynaya bakınca çığlık atmaya başladı. Gözleri, aynı Elijah 'ın gözleri gibi simsiyah olmuştu. Gözünden akan yaşlar birer birer yere düşüyordu. Korkuyu en derinliklerine kadar hissediyordu.

"Tanrım! Bunlar neden oluyor?" dedi bağırarak ve ağlamaya devam etti çaresizce.


"Küçük şeytanım benim, artık tanrın yanında değil. Sen şuan tanrının en baş düşmanlarından birisin." Dedi alaycı bir ses.

     Bu o sesti. Dün evine o farkında olmadan giren adamın sesiydi. Korkutucu siyah gözlere sahip olan adamın sesiydi. Onu iliklerine kadar ürperten Elijah 'ın sesiydi. Ancak onun bir rüya olduğunu sanıyordu.

"Sen..."

     Korkusu, sözlerini bitirmesini engelliyordu.


     Elijah masumca kollarını yana açıp Alyssa 'nın ona sarılmasını beklermişçesine durdu. Alyssa ona doğru koştu ve tüm gücünü kullanarak onu ittirdi. Ancak Elijah 'da bir kıpırdama bile olmadı.

Şeytanın Kızı -Tamamlandı-Where stories live. Discover now