the devil's daughter (BÖLÜM 3: İŞARETLİLER)

18.3K 916 243
                                    

BÖLÜM 3: İŞARETLİLER


     Alyssa içerideki tozlanmış eşyalara baktı. Oldukça eski bir evdi. Tek katlı ve şehirden uzaktı. Attığı her adımda tahtalar ağlarmışçasına bir gıcırtı çıkarıyordu.  Küçümsermişçesine arkasını dönüp Elijah 'a baktı. Elijah ellerini yukarı kaldırıp omuz silkti.

"Bulabildiğinin en iyisi bu muydu?"


"Ben sadece yakışıklı olma konusunda çok iyiyim benden başka bir şey bekleme." Dedi ve çarpık bir gülümsemeyle Alyssa 'ya doğru yürüdü. Elini Alyssa 'nın beline koyup kendine çekti.


     Alyssa onun gözlerine bakıp kalmıştı. Tutkuları karşı koymasından yana değildi fakat kendini ona bir anda bırakmayacak kadar da kontrollü bir kızdı. Elijah gittikçe Alyssa 'ya doğru daha çok yaklaşıyordu. Kurumuş dudaklarını diliyle ıslattıktan sonra Alyssa 'ya doğru bir hamle yapınca Alyssa geriye doğru kaçtı. Elijah kontrolü elinden bırakmamak için sıkıca Alyssa 'nın bileğinden tuttu ve tekrar kendine doğru çekti. Alyssa karada kalmış küçük bir balık gibi çırpınıyordu ve bir anda gözleri karardı. Kendisindeydi ama sanki hareket eden o değilmiş gibiydi. Eli istemsizce havaya kalktı ve Elijah 'ın yüzüne derin bir çizik attı. Lilith Alyssa 'nın savunmasız bedeninin kontrolünü eline almıştı.


"Azazil, küçük oğluna dikkat et. Bedenime zarar vermesini istemiyorum." Dedi Lilith. Otuzlu yaşlarda kalın ama bir o kadar da çekici bir sesi vardı Lilith 'in. Bu sözlerin ardından kapının hızla kapanış sesini duydu Alyssa. Lilith dominant biriydi. Öyle ki Elijah gibi birini bile korkutmuşa benziyordu.

     Kendi bedeni içinde hapis olmuştu Alyssa. Beynini, düşüncelerini ve hareketlerini kendisi hükmedemiyordu. Lilith 'in varlığını işte o zaman iliklerine kadar hissetmişti. Lilith tekrar Alyssa 'nın en karanlık köşelerine çekilmişti ve yetkiyi Alyssa 'ya devretmişti. Alyssa kendine geldiğine bedeni hala korkudan titriyordu.  Bir kedinin bir anda büyük bir aslana dönüşmesi kadar ironikti bu olay. Yine de bu güçlü şeytan yarım kalmış bütün özgüvenini tamamlıyordu. Lilith 'in Elijah 'a vurduğu eline baktı, tırnakları kanlıydı. Gülümsedi ve yerinden kalkıp mutfağa doğru gitti. Buzdolabı pislikten sarımtırak bir renk almıştı. Yiyecek bir şey bulmak için kapağı açtığında gördüğü tek şey çürümüş bir çift yumurtaydı. Yüzünü buruşturdu ve buzdolabının kapağını tekrardan kapattı.


"Sanırım açlıktan öleceğim."


     Çaresizce oturma odasına geri döndü. Pencerenin yanına koyulmuş bordo rengindeki eski koltuğa attı kendini. Gözlerini kapattı. Elijah 'ın ona yaptığı şeyler geçti aklından. O anda onu öpmek istemişti. Bu yüzden kendisini suçlu hissediyordu. Hayatını mahveden bir insana âşık olamazdı.

Asla.

     Biraz olsun dinlenmeye ihtiyacı vardı. Rahatlamak için gözlerini kapattı ve uykuya daldı.

Şeytanın Kızı -Tamamlandı-Where stories live. Discover now