the devil's daughter (BÖLÜM 5: ASİL KANI)

16.2K 809 253
                                    

BÖLÜM 5: ASİL KANI


     Verandadaki sallanan sandalyeye oturmuş buzlu sodasını yudumluyordu Alyssa. Karşısında kurumuş çimler ile çevrelenmiş bakımsız bir bahçe ve bahçenin hemen ardından başlayan uzun bir otoban geçiyordu. Güzel bir manzara sayılmazdı. Ancak en güzel yanı insanlardan uzak, kafa dinleyecek bir yer olmasıydı.

 

     Sam 'in ölümünden hala kendini sorumlu tutuyordu. Onu huzursuz eden tek şey buydu. Ailesinin katilinden intikam almak isterken içindeki şeytana benzemekten korkuyordu.


"Buldum!" dedi Elijah 'ın heyecanlı sesi. Alyssa küçük bir hareketle kafasını Elijah 'ın geldiği yöne doğru çevirdi. Elijah 'ın arkasından James 'de gelmişti.

     Alyssa anlamsızca Elijah 'ın yüzüne bakıyordu. Elijah heyecanla derin bir nefes aldı. Gözlerinden adeta mutluluğu okunuyordu.


"Lucifer 'ı cehennemden çıkarmanın yolunu buldum." Dedi ve göz kırparak James 'e baktı. James de bir anda Elijah kadar heyecanla gülümsedi.


"Bunu neden yapalım ki?" dedi Alyssa. Ayağa kalktı ve birbirine karışmış olan düz saçlarını hafifçe eliyle düzeltti. Dizlerinin hemen üstünde biten lacivert elbisesi beyaz teninde adeta parıldıyordu.  Elijah büyülenirmişçesine bakışlarını Alyssa 'nın üzerinde gezdirdikten sonra dikkatini tekrardan topladı.


"O bizi yaratan Alyssa. Tıpkı bir bebeği doğuran anne gibi... Eğer o burada bizimle olursa, çok daha güçlü ve koruma altında oluruz."


     James, Elijah 'ı onaylarmışçasına başını salladı ve o da kendine engel olamayıp baştan aşağıya yavaşça Alyssa 'yı süzdü. Alyssa 'yı istemsiz olarak bile olsa bütün şeytanlar arzuluyorlardı. Bu dürtülerine Lilith yüzünden engel olamıyorlardı çünkü Lilith şeytanların arasında en dişil olanıydı, gerçek anlamıyla bir kadındı ve bu bütün şeytanların dikkatini çekiyordu.

     Kısa bir süre sonra Alyssa dalga geçermişçesine çarpık bir şekilde gülümsedi.


"Kimden korunuyoruz, tanrıdan mı? Hadi ama biz şeytanız! Tanrıya bile kafa tutmuşuz öyle değil mi?"


"Hayır." Dedi James ani bir şekilde lafa atlayarak. Yüzünde az öncekine karşın ciddi bir ifade vardı. İkisinin de gözlerinde korku vardı.


"Melekler. Sam gibi melez olanlar ve saf kan olanlar da var. Aynı bizim gibi onlar da dünyada görevlendirildiler. Ve emin ol bizim için bazen tanrıdan daha bile korkutucu olabiliyorlar."


     Keskinlikle söylenmiş bu sözler Alyssa 'nın istemsiz olarak ürpermesine sebep olmuştu. Ortamdaki soğukluğa ayak uydurabilmek için az önceki alaycı tavrını bırakıp daha ciddi bir hal takındı.

Şeytanın Kızı -Tamamlandı-Where stories live. Discover now