GK-12

61.6K 2.4K 236
                                    

Bölümü Sofia Karlberg - Crazy İn Love şarkısı ile okumanızı öneriyorum.

Zor ayakta duran bir Toprak.Endişeli ve hayatı umursayan bir Toprak.İçki aslında göstermek istemediği , sürekli sakladığı ,çatık kaşlarının altına gizlediği duygularını açığa çıkartmıştı.Şuanda hisleri olan gerçek bir adam gibiydi karşımda.Peki ya bu kadar içmesine sebep olan neydi ?O dışardan mükemmel bir hayata sahip harika bir adam gibi görünüyordu.Peki ya o içinde neler yaşıyordu ? Gece yatarken aklına ne geliyordu ? En son neyi düşünüyordu ? Endişeleri ve korkuları var mıydı ? Neden duygularını göstermekten bu kadar çekiniyordu ? Neden tam anlamıyla çözemiyordum onu ? Neden bu kadar gizemliydi ki ? Kapılarını açıp içeri girmeye onu ruhunun derinliklerine kadar incelemeye ihtiyacım olduğunu göremiyor muydu ? Evet. Onu gerçekten tanımaya ihtiyacım vardı ve bunu sadece Toprak gerçekten isterse yapabilirdim.Eğer o duvarlarını kaldırmazsa elimden hiç birşey gelmezdi.

"Zarar görüp görmemem umrumda değil.Sadece bilmek istiyorum. Dedim.

"Salaksın.Neye bulaşacağından , başına gelebileceklerden haberin bile yok.

"Bu salaklık değil.Bu-.Bak ben sana karşı hissetmemem gereken şeyler hissediyorum.Ve bu yüzden -

Dedim ve bakışlarımı yere çevirdim.Bu bir itiraftı ve artık yapılması gerekiyordu.Yinede heyecandan devamını getirememiştim.

"Yoksa bana aşık olduğunu mu sanıyorsun ? Dedi küçümserce.Olduğum yerde heyecandan ölecektim şimdi.Bu konuşmayı Toprakla yapmak bana iyi gelmiyordu.

"Eğer bana aşık olduğunu düşünüyorsun yanılıyorsun.Sadece sana farklı geliyorum o kadar.Bana aşık olamazsın.Değilsin. dedi Toprak ses tonunu yükselterek.

Çok açık sözlüydü ve Toprak zannettiğimden fazlasını biliyordu.Herşeyin en başından beri farkında gibiydi.Zekiydi hemde çok.Olaylar üzerindeki tahlil yeteneği bu kadar iyi olan bir adamın bunu farketmemesi saçma olurdu zaten.Ama yinede o farklı diye ona ilgi duyduğum kısmı içimde tamamen açıklığa kavuşmuştu.Evet ilgimi bu farklı kısmı çekmiş olabilirdi.Evet.Belkide bu yüzden ona âşık olmuştum.Herkesten farklı diye.Ama bu yaşadığım aşktı.Aşk sanılan basit hoşlatıdan çok fazlasını içeriyordu hissettiklerim.Çok daha fazlasını.

"Hayır . Dedim sonunda. "Hissettiklerimi benden iyi bilemezsin.

Toprak benden uzaklaşıp içinde içki koleksiyonun bulunduğu dolaba gitti.Hala yalpalıyordu.Ordan yeni bir bardak alıp oturduğu koltuğa geri döndü.İçki şişesinden bardağına biraz içki döktü ve bardağı başına dikti.Bunları yaparken oldukça yavaş ve sakin görünüyordu.Sonra Toprak bir anda ayağa kalktı ve elindeki bardağı gümüşlükteki aynaya fırlattı.Cam kırıklarıdan çıkan gürültülü sesle irkildim.Toprak elini uzatıp aynayı gösterdi.

"Aynayı görüyor musun ? Paramparça.Eğer bana aşık olursan bu aynadan daha beter olursun.

Şaşkın bir şekilde ona baktım.Gözleri yine kararmıştı.Cam kırıklarına doğru gidip kenarı kırılan içki bardağını eline aldı.Bende onun ne yapacağını kestiremediğim için onu göz hapsinde tutuyordum.Kesik olan elini bir daha kesmesini istemediğim içinde tetkikteydim.Neyseki öyle bir şey yapmadı.Sadece bardağı görebileceğim yukarıya kaldırdı.

"Bu bardakta ben olurum.Yani seni paramparça eden ben olurum.Bunu gerçekten istiyor musun ?

"Ben - dedim.Ne diyeceğimi bilemedim.Sustum.Halbuki kalbim şuan avaz avaz bağırıyordu Toprağa.Kendi içime dönmem gerekirse ne olduğu neden böyle konuştuğunu daha çok merak etmeye başlamıştım.Ona aşık olsam ne olabilirdi ki en fazla ? Gizem yüklü cümleler kuracağına bana herşeyi anlatmayı denese aramızdaki mevzuyu daha çabuk çözemezmiydik ?

GÜNEŞİN KARANLIĞI Where stories live. Discover now