Bölüm 6

7.4K 162 4
                                    


(Yine kendini kaybettin be kızım.Alt tarafı bir erkek..Yakışıklı olabilir.Çok da güzel gülüyor olabilir..Kaslı bir vücudu da olabilir. Her şeye de olur denmez ki ya)

Yaşadığım şokun etkisinden çıktıktan sonra işimin başına geçtim. Ne de olsa gece uzun sürecekti. Acaba beni nereye götürecekti? Gece için ne giyinmeliydim? Of giyinecek hiçbir şeyim yok!

Sonunda akşam oldu. Günün en gereksiz kısmı bitti. Yani çalışma faslı... Nedensiz yere kalbim hızlı atmaya başladı. Neden böyle oluyor ki alt tarafı Talha ile buluşacağım. Saat 10.00'a yaklaşıyor.Neredeyse gelir...

Şu kural neydi? Kızlar erkekleri bekletmez miydi? Neden ben onu bekliyorum. Onu beklemek zorunda mıyım? Evet zorundasın. Patron olan o sonuçta... Neyse sakin ol Ezgi... Sakin...

-Sonunda teşrif edebildiniz Talha Bey!

-Kusura bakma... Zamanın geçtiğini anlayamamışım. Çok bekletmedim ya...

(Tartışılır. Kime göre neye göre çok değil mi?)

Konunun daha fazla uzamasını istemediğim için yok çok bekletmediniz deyiverdim.

-Eee nereye gidiyoruz.

-Seni özel bir yere götürmek istiyorum.

-Özel bir yer derken?

-Sürpriz olsun... Az sabret dedi ve gülümsedi.

Daha çok heyecanlanmıştım... Kokmalı mıydım acaba? Gece gece beni bir yerlere götürüp, öldürmesin falan.

Of saçmalama modundasın yine Ezgi. Biraz sakin...

Arabaya atladık ve koyulduk yola. Heyecandan ne yapacağımı ne konuşacağımı bilemez olmuştum.

-Eee gelmedik mi?

-Ne sabırsız çıktın sen ha! Az daha sabret...

Burada ağaçlardan başka hiçbir şey yok! Bir insan evladı bile görünmüyor. Herhalde saatin geç olmasından kaynaklanan bir durum bu.

Sonunda bahçeli güzel bir eve gelmiştik. Kapıda bir kişi bizi bekliyordu.

-Hakan Ağabey sen gidebilirsin. Her şey için teşekkür ederim.

(Her şey? Her şeyden kasıt?)

İçeri girdiğimizde çok güzel bir ev ile karşılaştım. Loş bir ortam fonda güzel bir müzik... Mum ışığı... Özenle hazırlanmış yemek masası. Ve şarap...

Neye uğradığımı şaşırmıştım. Böyle şeyler filmlerde olmuyor muydu?

-Eee nasıl buldun?

-Fazla abartılı olmamış mı bir akşam yemeği için...

-Abartıyı severim. Sıradan olmaktan iyidir.

-Haklısın.( Haklısınıza ne oldu? Talha Bey'e ne oldu? )

Bu aralar çok bozuldum ben ya. Neyse olayın atmosferini bozmayalım. Güzel bir akşam yemeği yedik. Ardından Talha beni dansa kaldırdı. Fonda Celine Dion-My Heart Will Go On. Ah ne kadar da romantik! Bu aralar bu şarkıya sürekli denk geliyorum. Sanırım Talha da bu müziği çok seviyor olmalı. Gözlerini gözlerimden ayırmıyordu. Ne yapacağımı şaşırmıştım. Kalbim yerinden çıkacak gibi atıyordu.Bu heyecanı bi yerden hatırlıyorum.Evet...evimi terk ederken bu kadar heyecanlanmıştım bir de.Tabii ben size o hikayeyi anlatmadım değil mi?Hatırlatın da o hikayeyi de bir ara anlatayım size...Neyse Kısa bir süre Talha ile dans ettik.Takım elbisesi ona çok yakışmıştı.O gece çok farklı gözüktü gözüme...Yıllar sonra Talha'ya ilk defa alıcı gözle bakıyordum.

-Ezgi sana bir şey itiraf etmek zorundayım.

-Buyurun...

-Bu gece çok güzel olmuşsun.

-Teşekkürler...

-Ve bu geceyi hayatın boyunca unutma lütfen... Çünkü ben unutamayacağım bir şey daha eklemek istiyorum. Sana olan ilgimin farkındasındır herhalde... Senden hoşlanıyorum. Sen de farklı bir çekicilik var ve bu durum benim hoşuma gidiyor.

Kızarmıştım ve şaşkındım... Ama çaktırmamaya çalışıyordum. Ben bu duruma alışıkmışım gibi davranmalıydım. Gülümsedim ve gece geç oldu gitmeliyim deyiverdim.

Bende Kalp Var! (KİTAP OLDU) #Wattys2018Where stories live. Discover now